Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası olan arkadaşlar, ne gibi sesler duyuyorsunuz?

2022de teşhis koydular o gün bu gündür tek kelime ses falan duymadım. Neye dayanarak atipik psikoz dediler belli aslında akrabalarımın anlatarak abarttığı şeyler yüzünden iş hayatım zulümle geçti...

Peki gerçeklikten tamamen kopma mı gerekiyor bu teşhisi almak için sizde de öyle mi olmuş yaşadıklarınızı hatırlıyormusnuz @İbrahim7788

2013 yılı 3 ocak günü amcam yengem ve 3 oğlunun seslerini duymaya başladım beni gerizekali olduğuma ikna etmeye çalışan sesler duydum 30- 40 gün duydum açık öğretim sınavı subattaydi ve ablilify ilacini içtim sesler kesildi doktor daha önce vermişti ama ben nedense sınavdan sonra kullanmak istemiştim

@sevgi07, hayır ben sesler duyduğumda seslerin gerçek olmadığını kabul ediyordum

Son düzenleme:
Peki ses duymanın dışında normal hayatınıza devam ediyormuydunuz gerçeklik algısı gidince karşındakinle normal konuşurmu insan anne babayı tanırmı işe gidebilirmi çalışabilirmi….piskoz herkeste aynımı yaşanıyor acaba

@sevgi07, ben engelli memurum herkeste ayni değil ilaca rağmen bazılarında sesler kesilmiyor ve hastalığı kabul etmeyenlerde var

Üst Alt