Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlıkların genel sebebi nedir?

@canveli1,

Onu ben Demiyorum ! İnterneti aç bak kendinde görürsün! Billinen ! Dualar kabul oluyor muhakkak ama acınanacak üzülecek insanlar belki bizlerizdir bilemezsin! Ne demek istedim acaba dimi ? Dön aç .k. Ç .na gül

@lijepa,

kabede edilen dua kabul olur diye yazan bana bir tane kur'andan ayet yazar mısınız? Siz kimsiniz neye göre fetva veriyorsunuz? İnanın interneti sizden çok daha iyi kullanıyorum ve size yorum yazmadan önce araştırarak yorum yazdım ama böyle bir ayete hiç rastlamadım. 😁 Ayrıca fizyolojik bir rahatsızlığımız var diyelim dua edersek geçer öyle mi? Aklınız alıyor mu bunu? O zaman her ölümcül hastalığı olan hiç doktora gitmesin kabeye gitsin dua etsin iyileşsin. İyiymiş bak. 😁 Aç kıçına gül falan yazmışsınız neden kudurdunuz bir anda salyalarınız aktı. Hiç birşeyi konuşup tartışamıyor musunuz siz? Eğer hep böyleyseniz durum vahim.

@sokr@t, konumuz kabede edilen duanın kesin kabul olması 😁 Trump kabeye gidip dua etmedi herhalde. 😁

Suudi Arabistan a gitti ya ! yakınında olması yeterli bunu da ben uydurdum !😁

Dalandır bulaklandır ! İstedeğin yöne yönlendirme yap sözlerinle ben sen ve senin gibilerle muhatap olmak istemiyorum! Ülkemin ataisti inanmiyorum bu kendime diyebilme li! Üslubunuz berbat ötesi hak ettiğiniz muameleyi görmediniz çünkü sen ve senin gibi lerle muhatap olmak istemiyorum! Benim çok şükür bi yaşam alanım var ve orda iyiyim! ‘ kafirun suresinin sözleriyle çekiliyorum “

Üşenirsiniz eklim

Kafirun Suresinin Anlamı​

-Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.

1- De ki: Ey kâfirler.

2- Ben sizin taptıklarınıza tapmam.

3- Siz de benim ibadet ettiğime ibadet edecek değilsiniz.
4- Ben de sizin taptıklarınıza tapacak değilim.

5- Siz de benim ibadet ettiğime, ibadet edecek değilsiniz.

6- Sizin dininiz size, benim dinim bana.

Muhatap olmak istemiyorsunuz ama burda herkes yorum yapabiliyor forum ya burası. 😁 Benim ateist olduğumu kafir olduğumu kim söyledi? Siz haşa Tanrı mısınız, beni yargılıyorsunuz? Hani İslam hoşgörü diniydi? Hemen de ötekileştirdiniz. Asıl üslubu bozuk olan sizsiniz. Açta kıçını gül ne demek ya? Ben size bir saygısızlık etmedim oysaki. Ayrıca yanlış ayeti attınız? Kabede edilen dua kabul olur adlı ayeti atacaktınız. 😁😁 Birde yazarken kelimeleri düzgün yazarsanız çok sevinirim sizi anlamak zaten çok güç. İşim dahada zorlaşıyor. 😁

Ben genel yorum yaptım! Muhtemel dua kabul olması yerleri çoğu Müslüman bilir! İyi niyetli bi şekilde dua istedim kendime bile değil! Ya bu karşıt yorumu nasıl biri yapar ki? Dua etmeye karşı! Kabul olası yüksek yerlerde ki dualara karşı ? Soruyorum! Duanın ne zararı var? Sizi ne incitti? Hatta söyle bi bilgide geçti elime şuan kaynak bildiremicem! Her dua kabul oluyor diye ! Kimi geciktiriyor! Kimi güzelleştiriyor! Kimi ahirette veriliyor diye ! Kafamda tam kelime kelime yazamam ama mantık bu! Murad için dua çok güzeldir! Hastalık olsun ! Şu olsun ! Bu olsun! İtikat bozukluğu için olsun vs

Anlıyorum, sizin inancınıza göre bir başkası için dua istemeniz gerçekten güzel birşey ama bende duanın bir zararı var demedim ki, sadece kendi yazdıklarınızı okuduğunuz için muhtemelen benim yazdığımı görmediniz. İyi geliyorsa isteyen dua etsin saygı duyarım yazdım. Ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz. Demin Kabede edilen dua kabul olur diyordunuz şimdi kiminin duası gecikiyor, kiminin ahirete kalıyor diyorsunuz? Kur'an üzerinden kaynak bildiremiyorsanız konu bence tartışmaya kapanmıştır, kendi tezinizide çürütmüş oldunuz.

Kabe'yi ilk gördüğünüzde edilen dua kabul olur derler. 2008 yılında içimden tekrar ettim defalarca sağlık isteyeceğim dedim. O an ağzımdan başka bir şey çıktı, istemsizce başka birşey istedim ve kabul oldu.
@lijepa

Üst Alt