Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxil'den Selectra'ya geçiş ve çok kötü olmak!?

mami0611

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
14
40 mg paxil, 1 mg rileptid kullanıyordum. Bazı şikayetlerim geçmediği için ilaç değişimine karar verildi. Doktor, "İlk 10 gün 20 mg paxil'e düş, ilk 7 gün 50 mg selectra kullan, sonra 100 mg a çık" dedi. Bugün ikinci gün ve ben ağlama atağı geçirdim. "Ayağa kalkıp şimdi n'olacak diye dolaşıyorum. Her şey bitmiş dünya başıma yıkılmış gibi geliyor. Eyvah dünyada çaresiz şekilde kaldım işsizim, çok kötü günler geçireceğim." Gibi düşüncelerlle içim içimi yiyor.

Doktorla bir ay sonra görüşeceğiz. Daha ikinci günden bu tip bir yan etki yaşayınca korkularım arttı. Sizce napmalıyım? Randevu alıp hemen Dr a mı gitmeliyim. Bu geçiş olmasın eskiden rahattım mı demeliyim?

Şu an çok kötüyüm anksiyetem azmış durumda. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar ?

Son düzenleme:
İnsan beyni gerçekten karmaşık bir yapıya sahip bence... Bu görüşlerinin temelinde serotoninin yada dopaminin fazla düşmesi olabilir, tam bilmiyorum sadece tahmin... Sakin ol ve neler yaşadığını unutmadan işinin ehli bir doktora durumunu anlat bence...Ama sakin ol, beynimizdeki hormonlar bazen öyle bir düşer yada artar yada dengesizleşir ki hayata, yaşamımıza çok negatif bakabiliriz...

@zorbaadam anksiyete atağını durduramıyorum. Kendime telkin ediyorum " ilaç değişimi yüzünden oldu. En kötü bir ay sonra ilacı değiştirirsin. Sakin ol " diyorum ama olmuyor.

Ve devlet hastanesinde doktor dışında seçeneğin yok hocam. İşinin ehli doktor diye doktor seçemiyorum maalesef.

@mami0611 Hocam rileptidi sana niye reçete ettiler ki? paxil'in böyle şeyler yapacağını sanmıyorum. kullandığın tüm ilaç ve takviyeleri yazar mısın lütfen?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt