40 mg paxil, 1 mg rileptid kullanıyordum. Bazı şikayetlerim geçmediği için ilaç değişimine karar verildi. Doktor, "İlk 10 gün 20 mg paxil'e düş, ilk 7 gün 50 mg selectra kullan, sonra 100 mg a çık" dedi. Bugün ikinci gün ve ben ağlama atağı geçirdim. "Ayağa kalkıp şimdi n'olacak diye dolaşıyorum. Her şey bitmiş dünya başıma yıkılmış gibi geliyor. Eyvah dünyada çaresiz şekilde kaldım işsizim, çok kötü günler geçireceğim." Gibi düşüncelerlle içim içimi yiyor.
Doktorla bir ay sonra görüşeceğiz. Daha ikinci günden bu tip bir yan etki yaşayınca korkularım arttı. Sizce napmalıyım? Randevu alıp hemen Dr a mı gitmeliyim. Bu geçiş olmasın eskiden rahattım mı demeliyim?
Şu an çok kötüyüm anksiyetem azmış durumda. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar ?
Doktorla bir ay sonra görüşeceğiz. Daha ikinci günden bu tip bir yan etki yaşayınca korkularım arttı. Sizce napmalıyım? Randevu alıp hemen Dr a mı gitmeliyim. Bu geçiş olmasın eskiden rahattım mı demeliyim?
Şu an çok kötüyüm anksiyetem azmış durumda. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar ?
Son düzenleme: