Sana elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık.. bence takibini yapan doktora söyle, Hocam ben her şeyi karıştırdım.. beni yatırın tedavimi ilaçlarımı bir düzene sokun.
Size göre normal geliyor.. ama bana göre çok absürt bir soru bu.
Sizin hastaneye yatırılmanız gerekiyor.
@isabeyy,
Daha çok obsesif kompulsif bozukluk gibi görünüyorsunuz..
Paxera ile bayağı bir takıntınız var..evet paxera muadil..orjinali paxil.eski bir ajan olmasına rağmen kaygı bozuk Luk...okb panik atak ve panik bozukluk için en etkili ilaç.
Psikiyatri ilaçları ağrı kesici gibi hemen etki etmez.. en az düzenli 3 ay.. devamında 8 ay düzenli kullanırsan anca yanıt alırsın
Bana göre hastaneye yatırılmanız gerekiyor.. sizi takip eden doktorunuzla görüşün.. burası ne hastane ne poliklinik..
Size göre normal geliyor.. ama bana göre çok absürt bir soru bu.
Sizin hastaneye yatırılmanız gerekiyor.
@isabeyy,
Daha çok obsesif kompulsif bozukluk gibi görünüyorsunuz..
Paxera ile bayağı bir takıntınız var..evet paxera muadil..orjinali paxil.eski bir ajan olmasına rağmen kaygı bozuk Luk...okb panik atak ve panik bozukluk için en etkili ilaç.
Psikiyatri ilaçları ağrı kesici gibi hemen etki etmez.. en az düzenli 3 ay.. devamında 8 ay düzenli kullanırsan anca yanıt alırsın
Bana göre hastaneye yatırılmanız gerekiyor.. sizi takip eden doktorunuzla görüşün.. burası ne hastane ne poliklinik..
Son düzenleme: