Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxera bırakma ya da yerine başka bir ilaca geçişte yoksunluk belirtileri yaşar mıyım?

Herkese selamlar saygıdeğer form üyeleri uzun süredir paxera 40 kullanıyorum ama aşırı iştah açıyor ve eskisi kadar etki etmiyor dozunu 5 mg azaltmama rağmen yoksunluk yaşıyorum acaba dozunu 5 değilde 2 mg olarak azaltsam yani eczanede hazırlanan özel çözelti varmış sanırım onu deneyebilir miyim?
@OğuzHan112

Bu tür konular çoğalmaya başladı. Siz aynı kişi misiniz?

@Pickle, Aynı kişi olmasının hiç bir önemi yok,önemli olan bu arkadaşımıza nasıl yardımcı olabiliz? Obsesif kompulsif bozukluk kolay bir hastalık değildir.

@serdaraydinn
Bakın sizi gayet iyi anlıyorum,hiç problem yok.. istediğin zaman ne sormak istiyorsan sorabilirsin.

Yine tekrar edeceğim ama olsun,tekrar edelim..sizin yaşadığınız paxera yoksunluğu değil,siz de bu ilaca karşı ciddi anlamda takıntı (obsesyon) gelişmiş,sizi hangi hekim takip ediyor ona da kızmaya başladım açıkçası.

Sizin hastaneye yatarak bu ilac saplantısından kurtulmanız gerekiyor,dışarıdan olmadığını siz de bizde görüyoruz,yok yatamam diyorsan siz bilirsiniz.

Abi saol düşündüğün için benim sorum şu ki sadece belirttiğim gibi 10 mg yerine 2 mg azaltmam mümkün müdür yani doktordan rica etsem eczacı özel çözelti hazırlayabilir mi?

Ne yaparsan yap bu paxera takıntısından profesyonel destek almadan kurtulamayacaksın bu açıkça belli.

Düzenli kontrollere gidiyor musun gitmiyor musun doğru söyle? İlaçları kafana göre mi kullanıyorsun, bana sadece doğruları söyle yeterli.

@serdaraydinn,

@OğuzHan112,

Yok abi doktor kontrolünde kullanıyorum birde tms tedavisi varmış doktora sordum anksiyete için denenebilir dedi sen ne düşünüyorsun bu tms hakkında?

Üst Alt