Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parmak amputasyonu ile araç alımı hakkında..?

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
20
arkadaşlar sol ayak 2-3-4-5 parmaklar tamamen ampute 1.parmak yarıdan ampute. Bu durumda ötvden yararlanılabilirmi ? Çünkü heyet raporu için hastaneye gittiğimde ortopedi doktoru h sınıfı ehliyet alır otomatik araç kullanır raporu vermesine rağmen fizik tedavi doktoru bir türlü ayak bileğini kullanıyor diye raporu imzalamıyor... Bu normalmidir yapılacak bişey varmıdır ?

"Otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli rapor almaya bak. Bir doktor cinslik yapıyorsa, başka bir doktoru/heyeti kolla...

2 hastanede aynı sonucu elde ettim reyisim çare yok kaldık böyle :(

Yani ille de B sınıfı sürücü belgesi mi veriyor o ceberrut doktorlar?

malesef üstadım. Zaten şu an elimde B sınıfı ehliyetim var sağlamken 2005 yılında almıştım. Doktorların dediği sen şu halinle normal araç kullanabilirsin sıkıntı yok diyorlar... Bi süre sonra ayağım uyuşuyor damarım %100 tıkalı kılcallarla besleniyor ayak diyorum o bizim alanımız değil deyip kesitiyorlar fizik tedvi ve ortopedistler...

Üst Alt