Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parmak amputasyonu ile araç alımı hakkında..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tsunami_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
21
arkadaşlar sol ayak 2-3-4-5 parmaklar tamamen ampute 1.parmak yarıdan ampute. Bu durumda ötvden yararlanılabilirmi ? Çünkü heyet raporu için hastaneye gittiğimde ortopedi doktoru h sınıfı ehliyet alır otomatik araç kullanır raporu vermesine rağmen fizik tedavi doktoru bir türlü ayak bileğini kullanıyor diye raporu imzalamıyor... Bu normalmidir yapılacak bişey varmıdır ?

"Otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli rapor almaya bak. Bir doktor cinslik yapıyorsa, başka bir doktoru/heyeti kolla...

2 hastanede aynı sonucu elde ettim reyisim çare yok kaldık böyle :(

Yani ille de B sınıfı sürücü belgesi mi veriyor o ceberrut doktorlar?

malesef üstadım. Zaten şu an elimde B sınıfı ehliyetim var sağlamken 2005 yılında almıştım. Doktorların dediği sen şu halinle normal araç kullanabilirsin sıkıntı yok diyorlar... Bi süre sonra ayağım uyuşuyor damarım %100 tıkalı kılcallarla besleniyor ayak diyorum o bizim alanımız değil deyip kesitiyorlar fizik tedvi ve ortopedistler...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt