Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyeti net fiyatı 70 bin TL'ye kadar olan araçları kapsayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zekeriya beye hemde elitaşa mesaj attım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gençler durum ne artuk biz mersedese binemeyecekmüyüz

battal anladım. ben direk cebine whatsapp tan yazıyorum. telefonla da arayıp konuşacağım.

bu kanun çıkar ise yılbaşından itibaren geçerli olacak

Kaçıncı maddeye kadar gelindi bilen var mı?

tanerbudak
Öyle bir tarih belirtilmemişti bildiğim kadarıyla? İnşallah geri çekerler tabi ama çıkarsa da hemen başlamasından iyidir

78. maddenin kabulü halinde yürülük tarihi kanun metninde yazmıyor. dolayısı ile yayımlandığı tarihte yürürlüğe girecektir. tahminimce de 1 ayı bulabilir diye düşünüyorum.

dün 40. madde kabul edildi komisyonda. bugün sabah 10 da tekrar başladı görüşmeler.

@Damla sakızı Komisyonda kabül edildikten sonra, TBMM genel kuruluna gelecek orada görüşülüp kabül edilecek. Arkasından ONay için Cumhurbaşkanına gidecek. Cumhurbaşkanı 15 gün içinde onaylamak yada geri göndermek hakkına sahip. onaylarsa resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girecek. Yasalar bu şekilde işliyor.

aynen. cb onayladıktan sonra hemen resmi gazetede yayınlanır ve yürürlüğü girer.

arkadaşlar torba yasada yer alan bazı maddeler çıkarıldı bugün. MTV zammı düşürüldü, Gelir vergisi oranındaki artış iptal edildi. Haydi bizim ile ilgili madde birkaç gün içinde görüşülecek. baskıya devam lütfen.

Gelir vergisi düzenlemesi torba tasarıdan çıkarıldı darısı bizim başımıza

Allah kalbindekinin 100 katını nasip etsin arkadaş İnşallah

dağıtılmayan kurum karlarından kesilecek % 1 stopaj kesintisi ile ilgili madde de tasarıdan çıkarıldı. haydi inşallah

sürekli komisyon tutanağını takip ediyorum. okuyorum. sürekli gözüm internet haberlerinde. bir yandan milletvekiline yazıyorum.

Arkadaşlar ben de e devletten cumhurbaşkanina yaz kismina yazdim ancak dar zaman icerisinde etkisi olur mu bilmiyorum. Direkt vekillerin mail adreslerine yazmak daha iyi olabilir.

daha önceki sayfalarda zekeriya temizel telefonunu paylaştım bulup ararsanız çok faydası olacak. komisyonda o da var çünkü.

tanerbudak

Hadi inşallah. Bizler de üzerimize düşeni yapıp gerekli yerlere başvuralım..kısıtlama demek aslında bu hakkın elimizden alınması demek, çünkü tekerlekli sandalye kullanan arkadaşım sandalyesini koyamadığı aracı neden alsın? Veya yatalak annesi, Babası, evladı kardeşi vb olan, taşımaya uygun
olmayan aracı ne yapsın?.

aslında birlik olmayı öğrensek 1.6 motor sınırını bile kaldırtabiliriz

Merhaba Görüşmeler cumartesi ve pazarda sürermi..

Komisyon ayın 20 sine kadar bu işi meclis genel kuruluna getirmek zorunda. Çünkü Yeni bütçe çalışmaları 20 sinden itibaren başlamak zorunda.

ben bırşey danışmak ıstıyorum mussadelerınızle

aracım bu ayın sonlarına dogru gelecek. beklemekten baskada sansım yok acıkcası. Allah korusun yasa hemen cıkarmı(temennım hıc cıkmaması tabıkı). Cumhurbaskanına gıtmesı onaylanması vs. 15 gun surermı sızce.. goruslerınızı alabılırmıyım.. saygılar..

hlkcan

Yasanın ne zaman resmileşeceği konusunda bir tarih vermek zor. ama komisyonda bu madde geri çekilebilir yada 70000 sınırı revize edilebilir. Bekleyeceğiz hayırlısı olur inşaallah.

Ben araci bu hafta aldim parasimi odedim bayi evraklari bugun tamamladi sadece plaka basilmasi kaldi sansa bırakmadım buna rağmen bu sacma sınırlamanın kalkmasi icin hâlâ ulaşabildiğim yetkili vekil dernek vb yerlere mail atip uğraşıyorum. Insallah red edilir ve cikartilir ve motor hacmide 2000cc ye kadar yukseltilir 😁

Son düzenleme:
birde ben Sayın TEMİZEL e mesaj attım. maıl atacagım kımler var.(maıl veya tel no)..

Bende 2018 mayısında yeni araç almayı düşünüyordum! Ortaoedik engelliyim!!

Otomatik vitesli otomobil kullanmak için H sınıfı ehliyetim var!!! Bugün bu yasanın geri çekilmesi için elimden gelenleri yaptım,inşaAllah bu yasa geçmeyecek.....!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt