yazıp yazıp siliyorum sabahtan beri, sövmemek için zor tutuyorum kendimi. ömrümüz engel atlamakla geçti, bizler engel atlamaktan yorulduk, onlar engel koymaktan bıkmadılar, yorulmadılar. her şeye rapor çıkartmamız bir dert, ehliyet alabilmemiz bir dert, araç almamız tertibat yaptırmamız, kasko yaptırmamız ayrı dert, hoppp yönetmelik değişir yok sol kol ampute ötv öder, sağ kol ödemez bununla uğraş ayrı dert. şimdide 70.000 sınırı koy ve tenekeden hallice, güvenliği, teknolojisi olmayan otomobilleri hak gör, engellilere. Neden ? Çünkü suistimal ediliyormuş bu ayrıcalık. Metrolarda avmlerde, engelli asansörlerini de suistimal ediyorlar, komple kaldıralım onları da! Hatta komple ölelim biz, rahatsızlık veriyoruz bu ülkeye. Saçma sapan yüksek vergileri olan bu ülkede, engelliler adına en olumlu pozitif ayrımcılıktı belki bu, o da tarih oluyor. Mevcut hükümete destek olan sağlıklı bireylere lafım yok, vardır bir bildiği seviyordur, zarar görmemiştir oy veriyordur helali hoş olsun fakaaaattttt bunca olandan sonra engelli olan veya 1.derece engelli yakını bulunan ve hala mevcut sisteme destek veren kim varsa onlar için iyi şeyler düşünmediğimi ve hakkımı helal etmediğimi söylüyorum.