Öncelikle rahatsızlık verdiğim için özür dilerim herkesden böyle bir site yapıp emek verildiği için'de çok memnunum. Benim sorum şu olacak kardeşim için hastaneden raporumuzu aldık ve bir kaç sorunla birleşip yüzde 92 raporumuzu verdiler. Bunun yanın'da vasi işlemlerini'de tamamladık ve vasi olarak babamı atadık. Yalnız hakimin söylediklerine göre araç için bir sözleşme yapıp tekrar dilekçe vermeli ve dilekçenin sonucuna göre araç almalıymışız.
Şimdi sorum şu böyle bir dilekçe ile başvuruda bulunmamız şart mı? Yoksa bu noterden notere fark eder mi? Bunun yanında araç için sözleşmeyi yapıp kaporayı yatırdığımız'da ve dilekçeyi mahkemeye sunduğumuz'da tahminime göre bir 6 ay yine bizi bekletecekler. Ve hiç bir satış temsilcisinin 6 ay sonrası için sözleşme yapacağına inanmıyorum.
Böyle bir karar şartmı yoksa bu noterden notere değişen bir durum mu? Ve hangi noterler'de Bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun
Bu arada aldığımız rapor'da Ötv indiriminden faydalanabilir yazıyor
Şimdi sorum şu böyle bir dilekçe ile başvuruda bulunmamız şart mı? Yoksa bu noterden notere fark eder mi? Bunun yanında araç için sözleşmeyi yapıp kaporayı yatırdığımız'da ve dilekçeyi mahkemeye sunduğumuz'da tahminime göre bir 6 ay yine bizi bekletecekler. Ve hiç bir satış temsilcisinin 6 ay sonrası için sözleşme yapacağına inanmıyorum.
Böyle bir karar şartmı yoksa bu noterden notere değişen bir durum mu? Ve hangi noterler'de Bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun
Bu arada aldığımız rapor'da Ötv indiriminden faydalanabilir yazıyor