Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araç kullanır ibareli ehliyetimle triptonik araç kullanabilir miyim?

kolemen57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyetim var üzerinde " otomatik vitesli otomobil kullanabilir" ibaresi var ben bu ehliyetimle tıptronik vitesli otomobil kullanabilirmiyim bununla ilgili biryazı varmı ?ilgileriniz için teşekkürler.

tıptronik zaten otomatik diye gecer .. internetden aracı satan yerin numarasını al ve telefon et istersen.. kısaca kullanabilirsin

ben bir polis memuruna sordum kullanamassın dedi
ruhsatında otomatik vites yazan otomobilleri kulanabilisin dedi
tiptronik vitesli arabalarda ruhsatta tiptronik yazıyormuş.

yokk hemserımm ne trıptonık yazması hıkaye onlarrr trıptonık vıtesde kullanırlsınn senn polıs ne bılıyo burda benn ogretyomm polısleree kanunuu senn boswer sen arabanı al once trıptonuk vıtess ona bakmaz hıc bır polıss

ha sen kendı aracını kullanabılırsın sadece onuda solyımm

Tiptronik falan hepsi aynı, otomatik diye geçer.

Tiptronikte otomatiktir zaten, sadece manuel kullanıma da uygundur.

sen bütün t mt mm yani otomatik yarı otomatik triptonik vitesli araçları senin olsun olmasın rahatlıkla kullanabilirsin.

kolay gelsin o sorduğunuz polis acaba otomatik ve triptonik arasındaki farkı biliyormu acaba yani görünce anlayabilecek mi? aradaki farkı denemek lazım...:D

:)
O da var tabii benim aracımın ruhsatında yan yana iki hücrede birinde aracım kamyonet diğerinde minibüs gözüküyormuş. 1 sene öyle gezdik kaç kez de çevirmeye takıldık, görevliler alıp ruhsatı inceledi geri verdi..:) 2. Muayene de muayene görevlisi farketti.:)

mac72;

Hatayı kendileri yaparlar sonra sanki yapan bizmişiz gibi zorluk çıkarırlar :mad:

Mami;
Allah var ruhsatın sayfasını çıkartırken hiç zorluk çıkartmadılar ayrıca kırk kez de özür dilediler bizim hatamız diyerekten..

mac72;
Keşke hep böyle olsalar, cinsin birine denk geldinmi burnundan getiriyor :)

Üst Alt