Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomatik vitesli araç kullanır ibareli ehliyetimle triptonik araç kullanabilir miyim?
H sınıfı ehliyetim var üzerinde " otomatik vitesli otomobil kullanabilir" ibaresi var ben bu ehliyetimle tıptronik vitesli otomobil kullanabilirmiyim bununla ilgili biryazı varmı ?ilgileriniz için teşekkürler.
ben bir polis memuruna sordum kullanamassın dedi
ruhsatında otomatik vites yazan otomobilleri kulanabilisin dedi
tiptronik vitesli arabalarda ruhsatta tiptronik yazıyormuş.
yokk hemserımm ne trıptonık yazması hıkaye onlarrr trıptonık vıtesde kullanırlsınn senn polıs ne bılıyo burda benn ogretyomm polısleree kanunuu senn boswer sen arabanı al once trıptonuk vıtess ona bakmaz hıc bır polıss
ha sen kendı aracını kullanabılırsın sadece onuda solyımm
kolay gelsin o sorduğunuz polis acaba otomatik ve triptonik arasındaki farkı biliyormu acaba yani görünce anlayabilecek mi? aradaki farkı denemek lazım...
O da var tabii benim aracımın ruhsatında yan yana iki hücrede birinde aracım kamyonet diğerinde minibüs gözüküyormuş. 1 sene öyle gezdik kaç kez de çevirmeye takıldık, görevliler alıp ruhsatı inceledi geri verdi.. 2. Muayene de muayene görevlisi farketti.