Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym sitesine şuan bir sonuç yükleniyor

Açıklansa bile inanamayacak duruma geldim.Ne bir heyecan kaldı ne de bir heves.

arkadaşım durduk yere gerildik yaw inşallah boş çıkmaz herkes hayırlı haberler alır

:D :D :D :D :D :D :D :D :D yav kardeşim . ne bu sabırsızlık ve kendi kendinize yok sonuç yükleniyor yok kura çekildi falan . sabredin biraz daha ;)

Bir haftadan beri sonuç yükleniyor anlaşılan bu sitede şizofreni çok ;) ya da milletle dalga geciyolar

Orhan gencebay sabır sabır sabır kalmadı ben ikinci tercihi bekliyorum bir açıklanmadı daha tek dersten kaldık

başlık belli oldu.
BASIN AÇIKLAMALARI VE GENEL DUYURULAR[FONT=Verdana] [/FONT]
location_bar_sub_ok.gif
[FONT=Verdana] [/FONT]ÖSYM Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Alımı: Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Bilgilendirme (12.08.2016)[FONT=Verdana] [/FONT]

Malesef arkadaşlar umutlarımız yine suya düştü :(

belliydi başka sınav olduğu bizim sınav için bakan temmuzun sonu demişti temmuzun sonu olmadığı için ağustosun sonunda açıklanır

ZAFERKEN yanlış hatırlamıyorsam kardes sende diyanete atanmıstın herhalde bende atandımda bazı konularda bilgi paylasmak istiycektim

Kura ile ilgili bir bağlantısı var mıydı? Beraber açıklanma veya kuradan sonra açıklanma gibi bir durum.

Hayır ikiside aynı gün açıklanmış. ösym'nin geçmiş sonuçlarına baktım da.

Bugün sıkıntı var sanki ösym sitesinde?Aday işlemlerine girilmiyor.

Üst Alt