Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym sitesine şuan bir sonuç yükleniyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Radtek21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açıklansa bile inanamayacak duruma geldim.Ne bir heyecan kaldı ne de bir heves.

arkadaşım durduk yere gerildik yaw inşallah boş çıkmaz herkes hayırlı haberler alır

:D :D :D :D :D :D :D :D :D yav kardeşim . ne bu sabırsızlık ve kendi kendinize yok sonuç yükleniyor yok kura çekildi falan . sabredin biraz daha ;)

Bir haftadan beri sonuç yükleniyor anlaşılan bu sitede şizofreni çok ;) ya da milletle dalga geciyolar

Orhan gencebay sabır sabır sabır kalmadı ben ikinci tercihi bekliyorum bir açıklanmadı daha tek dersten kaldık

başlık belli oldu.
BASIN AÇIKLAMALARI VE GENEL DUYURULAR
location_bar_sub_ok.gif
ÖSYM Yerli Sözleşmeli Uzman Personel Alımı: Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Bilgilendirme (12.08.2016)

belliydi başka sınav olduğu bizim sınav için bakan temmuzun sonu demişti temmuzun sonu olmadığı için ağustosun sonunda açıklanır

ZAFERKEN yanlış hatırlamıyorsam kardes sende diyanete atanmıstın herhalde bende atandımda bazı konularda bilgi paylasmak istiycektim

Kura ile ilgili bir bağlantısı var mıydı? Beraber açıklanma veya kuradan sonra açıklanma gibi bir durum.

Bugün sıkıntı var sanki ösym sitesinde?Aday işlemlerine girilmiyor.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt