Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym sitesine şuan bir sonuç yükleniyor

İlkogretimlerin kura ile atandgni biliyorum da bu bizim tercih sonuclarinda önce olcak die bi kaide var mi ?

Face de paylaştılar Bennur Karaburun haftaya demiş haftaya kesin ama hangi gün orası belli değil demiş yani haftaya pazartesi veya cuma haftaya kesin açıklanır büyük ihtimal sakin olup zamanın geçmesini beklicez..

Sonuç açıklama tarihi belli olmadan sonuç açıklanmaz

Slm arkadaslar durum nedir acaba hangi sınavı sonucları acaba

Aynen arkadasin dedigi gibi yaptim sayfayi 5 kez artirdim hep anasayfaya atti ama 6.cida hata verdi belki dedigi gibi yukleniyor biseyler hadi hayirlisi

ÖSYM bizi bu yıl hep unuttu.bence önce branş sıralamasını yayınlayacak millet daha sıralama derdine düşmüşken bu kez sonuç belli olacak. Sonuç için tartışma devam ederken atananlarin göreve başlama tarihi hakkında bi genelge yayınlayacak. Yani biz daha birinin tartışmasını yaparken başka bi tartışma ortamı oluşturulacak ve milletin dikkati hep dağıtılacak. Ben bunu anladım açıkçası ÖSYM den.....

kusura bakmayın ama böyle salakca bir konuyu kim açtı ben yazılımcıyım böyle bir kandırmaca görmedim

davetsiz ben de eski web developerım, böyle bir süreç hiçbir back-end yada front-end framework'de yok. En fazla içerik draft olarak girilebilir yayınlanmadan önce veritabanına onu da public olarak göremeyiz. Olsun ya işte boş boş oturacağına millet eğlence çıkıyor :)

bayz kardeş yazık değilmi bunca merakla bekleyen insanlara gerizekalı konuyu açmış takipte kalın demiş kendi gitmiş milletin hayalleriyle duygularıyla oynamış

sanki hepiniz atanacaksınız :D 80 aşşağısı bir dahaki alımı beklesin lisans için konuşuyorum :D not : 67 puan ile umutluyum :D

Suskun Mutsuz Umutlu

Kardeş yanlış anlama ancak 67 puan alıp 1 yıl formasyon okuyup öğretmenlere daha çok kontenjan verilsin diyorsan ortada bir sıkıntı var demektir.Kimseyi küçümsemek haddimiz değil ancak senin için rahat ediyorsa tamamız biz.Senin için rahat ediyormu 60 küsür puanlı ve 1 yıl fazla okuyan birisini öğretmen yapmaya?
Herhangi bir bıranşta engelli öğretmen adayı benden düşük puanla yerleşirse hakkımı helal etmiyorum.Öğretmenliği millet olarak ayaklar altına aldık.

Duyuru başlığı hala yüklenmemiş arkadaşlar. Yalan diyenler dediğim linkten kendileri deneyebilirler. 4 sayfalık bir duyuru geliyor sıradaki şey bu. Ama ne zaman gelir bilemeyeceğim.

Ayrıca Ben ekpss sonucu yükleniyor diye birşey yazmadım. 4 sayfalık duyuru yüklenecek. Geçmiş tercih sonuçlarını baz aldığımızda 4-5 sayfalık duyurular hep sonuç olarak görünüyor. Ne olduğunu öğrenmemiz icin başlığın atilmasi lazim. Henüz başlık atılmamış hala ana sayfaya atıyor. Neyin duyurusu olduğunu birlikte göreceğiz. Hepimiz icin hayırlısı olsun

zendark bir engellinin diğer bir engelli'ye böyle demesini uygun bulmadım ama açıklayayım.

1-engelliler arasında engel türleri farklı olduğundan herkezin engel durumu'nun kpss çalışmaya müsaitlik derecesi farklıdır.

2- herkezin doğuştan aldığı zeka fiziksel güç yetenekleri farklıdır.

3- Öğretmen'lik için konuşuyorum her branşın kendisinden istediği bilgi yetenek farklıdır. Öğretmen olmaya yeterli bilgiler mevcut ise dışındaki bilgiler olmasada problem yoktur.

4- 67 puan kötü bir puan değil bana göre bu puandan düşük puan alan engelli öğretmen adayları var buda çok normaldir. ve en gerekli sebebim bu puanı pedagojik formasyon derslerine çalışmam gerektiği için ekpss'ye çalışmaya zaman ayıramadığım için aldım.

5- Hükümetimizin verdiği hakları siz ne hadle bizler üzerinden sorguluyorsunuz ? bu ülkede 50 puan ile 55 puan ile atanıp öğretmen olarak görev yapanlar var. insanlara alanları dışındaki soruları sorup onları bilemeyen insanları öğretmen olamazsın diye yargılamak ne kadar mantıklı ? bir örnek verirsek tarihçinin matematik bilmesi ne kadar mantık lıdır ?

6-Sen ister helal et ister etme ben kendimde bir yanlış görmüyorum. her engelli öğretmen adayı gibi hakkımı arıyorum. Allah yukarıda gerçeği hak'kı gören o'dur.

7- Öğretmen'lik mesleğini abartma atom'u parçalamıyoruz altı üstü kitapları yatmadan evvel ezberleyip yarın öğrenciye anlatıyoruz. bu görevi yerine getirmek için kpss den 90 almaya gerek yok. öğretmen mükemmel değildir. öğretmen herşeyi bilen değildir. öğretmen kendisine yüklenen vazifeyi yerine getirmeye çalışan getirendir. bende üzerime düşen vazifeyi hayırlısı ise Allah kısmet ederse yerine getireceğim.

8-Öğretmenliği ayaklar altına aldılar doğru. okullarda disiplin yok. saygı yok sevgi yok. ama öğretmenlik hala değerli merak etmeyin. bu değeri de puanlar üzerinden vermeyin. herşey puan değildir. ;)

Bir sayfanın başlığı atıldı. TUS tercih kılavuzu yayınlanacak. Diğer 3 sayfanın başlığı atılmamış

Bir sayfanın başlığı atıldı. TUS tercih kılavuzu yayınlanacak. Diğer 3 sayfanın başlığı atılmamış

az önce ösym yi bimer e şikayet ettim. ösym çağrı merkezini arayıp birazcık kalayladım..engellilere hep böyle yapıyorlar..normalde her şey hemen açıklanıyor..iş engelliye geldi mi tırt

az önce ösym yi bimer e şikayet ettim. ösym çağrı merkezini arayıp birazcık kalayladım..engellilere hep böyle yapıyorlar..normalde her şey hemen açıklanıyor..iş engelliye geldi mi tırt
iyi etmişsin. teşekkürler.

TUS başlığı girilmiş ekpssde olsa bari

Bütün başlıklar açıldı arkadaşlar maalesef ekpss yok. TUS, DUS, STS ile ilgili duyuru ve kılavuzlar yayınlanacak.

Üst Alt