Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadaşım adaylığın kalktımı alktıysa başvuruu yapabiliiyorsun
TAM HATIRLAYAMADIM SORUYU SAYISAL MEZUNUYUM MATEMATİK KOLAYDI BAYA BİR TANE CEMBER SORUSU YANLIŞ YAPMIŞIM ODA DÜN FARKINA VARDIM Bİ AKLIMDA KALAN HAREKET SORUSU 350 ANALATİK SORU CEVAP 13 9 İLE BÖLÜNEBİLEN CEVAP 6 HÜZDE İLE SORUNUN CEVABI 8 BİR TANE DAHA -a vardı aklıma gelen bunlar
Bâb-ı Âli Baskını, Osmanlı İmparatorluğu'nda 23 Ocak 1913 günü Enver Bey ve Talat Bey'in başını çektiği bir grup İttihat ve Terakki üyesi tarafından hükûmet binası Bâb-ı Âli'nin basılmasıyla gerçekleştirilen askerî darbedir.Arkadaslar gazete sorusu iradeyi milliye olacak cunku soru aynen soyle temsil kurulu sivas kongresinde aldigi kararlari millete duyurmak icin hangi gazteyi yayinlamistir.sivas kongresi kararlarina bakarsaniz orada gorursunuz.1.dunya savasindada ben soruyu hangisi dunya savasindan sonra olmustur diye hatirliyorum ve onu milafi ve hicri talvim yaptim 1pcak 1926 tarihinde digerler onceydi
Bende 5 buldum
BEN BURSA DA HİZMETLİ OLARAK MİLLİ EĞİTİMDE GÖREV YAPIYOM EVİME 50 METRE MESAFEDE KADROM HİZMETLİ AMA MEMURLUK YAPIYOM
YOKTU
İZMİRİ İSTİYORSAN HİZMETLİ 86 CİVARI MEMURLUK İSTİYORSAN 95 TEN AŞAGI OLMAZ İLK ETAP
ARKADAŞLAR MEMURLUK İSTİYORSANIZ 92 NİN ALTINA HİÇBİR ŞEHİR DÜŞMEZ İLK ETAP ODA MİNİMUM DÜŞECEĞİ YERLER YANİ ŞIRNAK ERZURUM KARS GİBİ YERLER
hizmetli diye gitmemezlik yapmayın çoğu arkadaşımız memurluk yapıyor 3 sene dişinizi sıkarsınız ondan sonra yükselme sınavından memur olursunuz kadroya geçmeye bakın
yada 2 sene de bir ekpss oluyor biraz calışıp memur olursunuz
şuan bir hizmetlinin aldığı maaş 2200 bekar
milli eğitimde hizmetli olursanız size yakın halk eğitimleri seçin o yoksa il yada ilce milli eğitim oda yoksa ilkokulları secin
müdürünüzle iyi geçinin ilk işe başladığınızda sağlık sorununuzu zorluyacak bir iş yaptırıyorsa ben yapamam deyin edemem deyin yapmam etmem demeyin söyleyiş şekli çok önemli hiçbir müdür size zorla bir iş yaptıramaz çok memlun kalmaz ise sizi başka bir okula atar ki bunu hiçbir müdür yapmaz çünkü sizin paranızı devlet öder o yüzden sizi kaybetmek istemez
size evrak getir götür işi bile verse o onun için kardır