3x/4=6 oluyor x=8 ve 8 vardı şıklarda sizin yanlışınız var..
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
38 netle kesinlikle 70ten fazla alırsın arkadaşım 75 78[FONT=helvetica]2016 Ekpss
Doğru 38
Yanlış 10
ve sanırım yine 70 lerdeyim
Bahane değil elbet. Ben salona girer girmez sınav başladı,konsantre olamadığım için türkçe sorularını algılayamadım ilk etapta, bu da benim için zaman kaybı oldu ve süre yetmedi. Sağlık olsun
Dilerim hepimiz için hayırlısı ne ise o olur.
[/FONT][FONT=helvetica]
[/FONT]
33 net 78 iyi bence ama netler ve puanlar değişiyor bu aşikar kadir bey eğer matematikten çok yaptıysanız bence standart sapmadan dolayı yüksek gelebilir diğerleri nasıl pekiBu yıl benim babamın kurumuna biri yerleşmişti 33 net ile 78 virgülü bir puan aldı ve son atamada yerleşti...
Matematikte sadece çemberi yanlış yaptım14 doğru 1 yanlış ama genel kültürü batırdm işte..
Düz lise mezunları 90 üstü alamaz ise zor atanır mesleki atamalardakiler 70 üstü atanır ...
benim bir tanıdıgım 75 puan ile atandı gecensene düz liseDüz lise mezunları 90 üstü alamaz ise zor atanır mesleki atamalardakiler 70 üstü atanır ...
evet gerci hizmetli olarak calısıyor 2. atamada atandı diye biliyorum iyide maas alıyor darısı hepimizin basına3. Atamadir.
Bölümle ilgili kadro açılırsa avantaj sağlar örnek hemşirelik veya imam kadroları gibi..