Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans tıbbı sekreterler, nasıldı EKPSS?

valla gördüğüm en kolay sorular :)) normal kpss de 80 puan almıştım bunda baya yüksek alıcam sanırım

Önlisans tıbbi sekreterim temmuzda atanır mıyız yani kadro açılır mı

olur inş heryer hastane oldu memurda alırlar elbet

Tıbbı sekreterlik hala okuyorum .olurda atamam gelirse okulu açığa alıp açıktan devam edebiliyor muyum bilgisi olan var mi ?

OKulu bitirmen lazım diplomayı aldıkdan sonra tercih vermen gerekiyor.

OxyGeN1

Yani mezun olmadan göreve başlayamıyor muyum hem okula devam edip hem memurluk yapamaz mıyım?

Oxygen kardeş bende normal engelli statude girdim daha önce belediyeye bağlı bir hastanede tıbbi sekreterlik yaptım bir müddet sonra bize mecburi hastane sertifika cikarttirdi resmi herhalde simdi sana sorum ben hastaneden o sertifikayı alsam tercihte tibbi sekreterlik yazabilirmiyim.

Mehmet kardesim diploma istiyicektir saglik bakanligi

O deilde toplasan forumda 10 kisi yokuz galiba

mehmet_1071
tıbbı sekreter sertfikası hiçbirşeye yaramaz sadece taşeronda iş bulursun. üniversitesini okuman lazım diger türlü tercih yapamazsın Tıbbı dökümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunu olman gerekiyor 2 yıllık okul şart.

Rabiiişşş
ortaöğretim mi önlisans olarak mı girdin sınava Sağlık lisesi çıkışlı olupda 2 yıllık tıbbı sekreterlik bölümü okuyorsan tercih yaparsın ama sınava ortaöğretimden girmiş olman gerekiyor sağlık lisesi çıkışlıysan önlisansda okuyorsan tercih yapamazsın bitene kadar

ama sen yine emin olmak için ÖSYM yi ara ordan bilgi al daha sağlıklı olur . ama onlarda öyle diyecektir sen ösym yi ara tercih zamanı

önlisans tıbbi sekreterler buraya

Arkadaslar bir grup olusturup ordan haberleserek hareket etmeliyiz. Hayirlisiyla aciklansn bi sinav ondan sonraki surec skntili birbirimize yardmci olmalyz

clmapo

tamam sen kur grup yada facein varsa ekle özgür kenar benim ismim faceden ekle

Üst Alt