Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oxygen kardeş bende normal engelli statude girdim daha önce belediyeye bağlı bir hastanede tıbbi sekreterlik yaptım bir müddet sonra bize mecburi hastane sertifika cikarttirdi resmi herhalde simdi sana sorum ben hastaneden o sertifikayı alsam tercihte tibbi sekreterlik yazabilirmiyim.
mehmet_1071
tıbbı sekreter sertfikası hiçbirşeye yaramaz sadece taşeronda iş bulursun. üniversitesini okuman lazım diger türlü tercih yapamazsın Tıbbı dökümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunu olman gerekiyor 2 yıllık okul şart.
Rabiiişşş
ortaöğretim mi önlisans olarak mı girdin sınava Sağlık lisesi çıkışlı olupda 2 yıllık tıbbı sekreterlik bölümü okuyorsan tercih yaparsın ama sınava ortaöğretimden girmiş olman gerekiyor sağlık lisesi çıkışlıysan önlisansda okuyorsan tercih yapamazsın bitene kadar
ama sen yine emin olmak için ÖSYM yi ara ordan bilgi al daha sağlıklı olur . ama onlarda öyle diyecektir sen ösym yi ara tercih zamanı
Arkadaslar bir grup olusturup ordan haberleserek hareket etmeliyiz. Hayirlisiyla aciklansn bi sinav ondan sonraki surec skntili birbirimize yardmci olmalyz