Sizosalgun kardeşim sen neye göre girersin neye göre giremezsin diyorsun niye milletle dalga geçer gibi benim sıram 218 ben bile girermiyim bilmiyorum tarzında konuşuyorum anlamış değilim.buradaki kardeşlerimde bu tarz konuşanlara niye soruyorsunuz güzel kardeşim 77-72 arası ikinci alım alınacaktır kalbinizi ferah tutun bu kadar karamsar olmayın ve bilinçli yorum yapanlara sorun lütfen 85 puan alıp ben bu alımda alınırmıyım diyen kişi size fayda veremez çünkü kendisine faydası yok sana nasıl fayda versin araştırma ,inceleme ,diğer sınavlarda atama yapılan puanları araştıran kişi ben atanırmıyım dememesi lazım.1340 önlisan mezunu alınacak 75-79 arası aşırı yığılma var puanlar direnk aşağıya inecektir sağlık teknisyenleri,memur olup tercih yapamayacaklar,şehir dışına çıkamayacaklar,kurumu beğenmeyenler ,varoğlu var bu artırılabilir ama lütfen çok bilmiş gibi sen atanırsın sen atanamazsın diyerek insanları karartmayın varsa istatistik bir bilgin paylaş bizlerde yararlanalım laf olsun diye konuşmayalım ..