Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans sıralamam 1515. Orman genel müdürlüğüne atanabilir miyim?

Sizosalgun kardeşim sen neye göre girersin neye göre giremezsin diyorsun niye milletle dalga geçer gibi benim sıram 218 ben bile girermiyim bilmiyorum tarzında konuşuyorum anlamış değilim.buradaki kardeşlerimde bu tarz konuşanlara niye soruyorsunuz güzel kardeşim 77-72 arası ikinci alım alınacaktır kalbinizi ferah tutun bu kadar karamsar olmayın ve bilinçli yorum yapanlara sorun lütfen 85 puan alıp ben bu alımda alınırmıyım diyen kişi size fayda veremez çünkü kendisine faydası yok sana nasıl fayda versin araştırma ,inceleme ,diğer sınavlarda atama yapılan puanları araştıran kişi ben atanırmıyım dememesi lazım.1340 önlisan mezunu alınacak 75-79 arası aşırı yığılma var puanlar direnk aşağıya inecektir sağlık teknisyenleri,memur olup tercih yapamayacaklar,şehir dışına çıkamayacaklar,kurumu beğenmeyenler ,varoğlu var bu artırılabilir ama lütfen çok bilmiş gibi sen atanırsın sen atanamazsın diyerek insanları karartmayın varsa istatistik bir bilgin paylaş bizlerde yararlanalım laf olsun diye konuşmayalım ..

Puanlarınız düşük belli değil nasıl karar verebiliriz ki

hepimize hayırlısı ne ise olsun, atanırsak Elhamdüllilahi ala külli hal.
atamazsak da yine şükür elzem arkadaşlar.

Yakacak yardımını ve ek ödemeler nelermiş yazar mısın? Hayır kurumdayım eğer bilmiyorsam bende başvurup alayım o ek ödemeleri. İnsanları yanlış yönlendirerek avantaj elde etmek mi amacınız? ayrıca lojman bekara ve isteyen herkese verilmiyor ancak boş olacak müdür şef uzman sayman orman muhafaza memuru talep etmezse verilir onunda olma ihtimali %5. yoğunluğun az olduğunu da iddia etmişsin dışarıdan sanırım öyle görünüyor ama içerisine girince de hangi kuruma geçsem probleminiz başlıyor. kurumda yükselmek istiyorsan orman mühendisi olman gerekiyor onun haricinde aynı kadroda devam edersin.

benimde sıralamam 861 ben 29 tercih OGM sadece 1 tane tercihim bandırma bel. o da şansa artık gelirse...

mekkem571

fıkrımı soyluyorum senınle aynı dusuncede de olmak zorunda degılım. Adam ılk atamada atanırmıyım dıyo bende atanamayacagını soyluyom polyanacılık yapmaya gerek yok realıst konusuyorum.

onlisans 1515 sıradayım son tercihlerimi rize ardahan ıspartamalatya erzincan erzurum yaptım ucundan kıyısından şansım varmı

Bakın arkadaşlar atanır mıyım demek yerine istatiklere bakarak bir hesap yapabilirsiniz bunu hesap etmek çok zor bişey değil bir kez daha anlatayım..

Arkadaşlar benim puanım 80,66 sıralamam 599, önlisanstan 1340 kişi alınıcak 759 düz memur alınıcak geri kalanları tekniker, ilahiyat mezunu ve sağlıkçı alıcak, şimdi 581 kişi kendi alanını yazıcaktır bu sıralamada önümden 100-150 kişi kendi alanını yazsa sıralamam 400-500 arasına düşücek ve 759 düz memurdan inşAllah birisi gelicek, 2014 ilk atamada 77 ye kadar düşmüş memur alımları buda benim içimi rahatlatıyor ve inşAllah atanmak nasip olur..

Siz kendiniz hesap edin ve rahat olun arkadaşlar..

nuri kardeşim realist yaklaşmış ve insanların içini karartmadan direk atanamazsın dememiş ve sayılarla yaklaşmış benim düşüncemde olacaksın demiyorum kardeşim sallayarak konuşuyorsun sen daha kendi gireceğine inanmıyorsunki millete nasıl bir değerlendiriyorsun ona şaşıyorum .bende nuri kardeşim gibi düşünüyorum ilk alımlar 77-76 kadar ineceği-ikinci alım 72-71 ineceği arkadaşlar hayırlı atamalar herkese

mekkem571

kendım 218. sıradayım kendım gıremeyecegıme ınanıyorsam dusuk olana hıc ınanmamam senı neden sasırttı acaba :D

ayazefe

Atanılan yere bağlı bölge şeflikleri, işletme şeflikleri arasında hangisinde çalıştırılacağımızı seçme imkanımız var mı? Örneğin düzce/akçakoca kadrosu var, buraya atanırsam akçakoca merkeze mi verilirim yoksa akçakoca'ya bağlı diğer şefliklere mi?

nuri3558
ben şimdiden ataman hayırlı olsun diyeyim. ben 900. idim ve ilk tercihimde atanmıştım sen doğru şekilde tercih yaparsan atanman kesin

Cebep
öyle bir imkanınız yok malesef işletme müdürü nerede ihtiyaç var ise oraya gönderir sizi. yani müdürün insiyatifindesiniz yani beni buraya atadınız ben burada çalışmam beni şuraya verin deme lüksünüz yok. talep edersiniz verirse kendi bilir.

arkadaşlar 2014 te 1009 kadro varken puanlar 77 lere inmişti busefer ise 1340 kadro varken puanlar 75 74 73 lere kadar iner düşüncesindeyim sizin fikrinizi alabilirmiyim

Arkadaşlar hizmetli kadrosu açılmadı bu sene 2014 ilk alımında hizmetli kadrosunda önlisans 73 puanı gördü hizmetli kadrosuyla bir bağlantısı var mı bu sene de 73 leri görür mü

veysellabvettek

sanmıyorum en fazla düşeceği puan 78 olur o da çok zor. çünkü 2014ten sonra yeni rapor alan bir sürü insan oldu

Herşeyin hayırlısı sıralamanın bir öenemi yok tercih daha önemli puanı iyi olan tercihini çok iyi düşünmesi lazım.

Sizosalgun

hacı ab ilkokulda ortaokulda takdirname alıp dersi zayıf öğrencinin yanında tühh ya 3 tane dersim 4 gelmiş diyen çocuk gibisin kusura bakmada

orman genel müdürlüğü

1515. sıralamayla çoğunlukla orman genel müdürlüğğü seçtim fakat sıralaması 400 lerde olanların benim seçtiğim yerleri seçtiklerini öğrendim forumda şimdi napıcam ben tercihlerimi değiştirsemmi lütfen cevap şansım yomu

önlisans puanlar kaça düşer

2014 te 1009 kadro verilmişti bu yıl ise 1340 kadro var taban puanlar düşermi acaba bilgisi olan varmı

78 puan 900 sıralama Ordu/Mesudiye Ogm ilk tercihim . İnşaallah gelir. Kurum maaş ödenek vesaire olarak bilgi sahibi olan var mı ? nasıl bir ortamı var acaba ?

Benim sıralamam 200 memur atanmasında şüpheliyim siz 1515 sıra diyen var ilk orman genel Müdürlüğü memur diyorsunuz ilk atamada benim hesaplı yanlış memur alımı az

Acaba 2014 yılında kaç bin kişi sınava girdi ön Lisans tan ?

Üst Alt