Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Tercihlerini Yaparken Dikkat etmeniz Gereken Yerler ve Tercih nasıl yapılır?

Maral,
Diyanetin şuanda açtığı kadrolar düz memurluk değil mi? ben tercih yaptım ama yanlış olmasın...

düz memurluk olması gerek tam incelemedim.Müezzinlik vb gibi yeterlilik belgesi istedikleri için o alımları iptal ettiler. Siz yinede dikkatli inceleyin nitelik kodlarından anlarsınız zaten düz memurlukmu yoksa diğerlerimi olduğunu

Veri hazırlama olarak görünüyor kadrolar nitelikte de 2001 den başka bişey yok.. teşekkür ederim.. iyi geceler :eek:

ömss 2013 ortaögretim tercih kodları nerden bulabilirim

tercih yapmak için soruyrsanız ÖSYM nin sitesinden bulabilirsiniz...

yakamoz2106;

seçebilirsin o kadroları :) rica ederim iyi akşamlar

arkadaşlar tercih yaparken puana mı sıramımıza bakmamız lazım acaba ? bir de mesela puana bakıyoruz diyelim neye göre karar vercez bir yeri yazıp yazmamayı?
önceki tercihlere göre mi acaba

meraba faydalı bir site emeğinize sağlık..bu bölümde bir sorum olucak yardımcı olurmusunuz..ilk ömss kuraya katıldım kura çıkmadı.şimdi halen tercih yapmadım rapor tarihim şubat 15.inde bitti hemen yeniledim raporumu.peki bu yenilediğim raporla tekrar ösym ye herhangi bir yere kayıt yada müracaat yapmam gerekiyormu.şifre ile giriş yaptığımda tercih yapabiliyorum ama aklıma takılan yenilediğim rapor sisteme otomatikmi kayıt ediyor bir türlü cevap bulamadım.burada umuyorum allah cc inşallah daha çok ihtiyaç sahiplerine nasip eylesin selamün aleyküm

a.s..ibocan kardeş,bildiğim kadar sen tercihini yapabilirsin bir sıkıntı olmaz neden dersen zaten raporunu güncellmeişsin hiç bir sıkınTİ yok :)rahat ol.ALLAH yar ve yerdımcımız olsun hepimizin inşaALLAH

vereceğiniz cevap için şimdiden tşkr

meraba faydalı bir site emeğinize sağlık..bu bölümde bir sorum olucak yardımcı olurmusunuz..ilk ömss kuraya katıldım kura çıkmadı.şimdi halen tercih yapmadım rapor tarihim şubat 15.inde bitti hemen yeniledim raporumu.peki bu yenilediğim raporla tekrar ösym ye herhangi bir yere kayıt yada müracaat yapmam gerekiyormu.şifre ile giriş yaptığımda tercih yapabiliyorum ama aklıma takılan yenilediğim rapor sisteme otomatikmi kayıt ediyor.?

ofli kardeşim tercih kısmına girebiliyorum olurda hata olmasın diye hayırlısı olsun inşallah cümlemize

sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. çnk atandıktan sonra sunduğunda raporunun yenilendiği görülecektir

Ibocan kardeş sana bu ofli kardaşun ne diyorsa sen ona bak :) rahat ol sen tercihlerini yapabilirsin :) diyeceksin sen nerden biliyorsun :) walla aylardır yıllardır bu işleri kovalıyorum araştırıyorum bende senin gibi kuraya katıldım 2012 bilmem anlatabildimmi...

Sen tercihlerini nereye yapaçaksın memleket neresi ?

Ömss terçihleri detaylı bilgi

Arkadaşlar terçihler hakkında daha iyi bilgisi olan var mı nasıl davranmalıyız

kim nereleri verecek ben doğuluyum doğu ve iç anadolu vereceğim

75 ,879 küsürlü puanım var sizce şansım var mı :confused::confused::confused:

Paylaşın Lütfen

Arkadaşlar peki ya yanlış tercih yapanlar varsa eğer nasıl oluyor bunların tercih hakkı bitiyor mu artık

offli kardeş kadro derecesi 11-12-13 lere ortaokul mezunları tercih yapsa sıkıntı olmaz demi

birde az da olsa bilgin vardır geçen ömms den atananlar olmuştur senin görüştüğün veya konuştuğun ne kadar bir zamanda iş başı yapılmış bir bilgin varmı

[FONT=Tahoma][/FONT]Tercihler geçici bir süre için durdurulmuştur. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Bu hatayı alan varmı? Birde yerleştirmede yeni rapor istenirmi benimki 2002 yılına ait (sürekli)

Arkadaşlar tercih sistem varken yapamayan arkadaşlara uyarı veriyordu sanırım site çöktü beyni dolaştı:D düzeltmeye çalışıyolar ilerleyen saatlerde büyük ihtimal düzelecektir...

bende aynı hatayı alıyorum bu nedir bilgisi olan var mı

merhaba. ben düz lise sosyal bilimler mezunuyum
2001 [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2]Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]kod 2001 sadece bu kod dan tercih yapabilirim değilmi?

tercihleri yapamıyoruz bir süre,,, bakalım neler olacak daha bekleyip göreceğiz

arkadaşlar tercih yaptıktan sonra çiktı almasak bir zararı olurmu

Tercihler geçici bir süre için durdurulmuştur. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

NE YAPTI BU ÖSYM ALTI ÜSTÜ 50 bin KİŞİ TERCİH BİLDİRECEK ŞİMDİDEN ÇÖKERSE İŞİMİZ VAR

Arkadaşlar sizlerde “Tercih bildir” açılıyor mu?

yok kardeş açılmıyor nedense sorun var galiba

Abi Bu nedir Ya ösym nin sitesine girersin çöker AÖF nin sitesine girersin çöker
Anlamadım gitti Bu siteleri niye iyi yapmazlar:))

ömss tercihi

selm arkadaşlar bi arkadaş ömss tercih yapmış çıktısını almasına gerek var mı

ömss tercihler sıralaması

arkadaşlar tercih işlemlerinde tercih sırası önemli mi ona göre tercih sıramı belirleyecegim...ortgrtm 80--bursa

sansezin;
Evet sadece 2001 yazan yerleri tercih edebilirisiniz. Yalnız bazı 2001 kodlar erkek yada kadın alımı yapıyor onlara dikkat edşn yanlış yerleri yazmayın.

soket;
Siz yinede bir çıktısını alın. Olmazda belki tercihlerinizde oynama yapılır falan elinizde belgeniz bulunsun hazır.

Puanları 80 ve üzeri olanlar ilk 10 tercihlerine kadar mutlaka memurlukları yazsınlar son 5 tercihlerinede hizmetli yazsınlar tekli kadrolar gelmez deyip yazmamızlık yapmayın arkadaşlar tutar düşük puanlı bir arkadaş yazar gelir sonra torpil vardı o vardı bu vardı muhabbetleri ile ortalığı bulandırırsınız... Sadece bir fikir dikkate alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz bir iştir herkesin tercihi hayırlı olsun...

Üst Alt