Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

Perşembe günü saat 22.00. Herkes ajandasına eklesin o saati, 22 öncesi burada toplanarak ortak bir mesaj yollayacağız bakan fatma şahin'e ( twitter üzerinden )
@slymanylmz benim hesabım
Bakan Fatma Şahin'in hesabı aşağıda. Onuda ekleyin twitter adresinizden şimdiden...
@FatmaSahin_ASPB

Ortak mesaj olarak 140 karakterlik şu mesaj yollanabilir. Farklı fikri olan varsa yazsın.

@FatmaSahin_ASPB Bakanim,OMSS ikinci atamasinin duzenlenmesi ve tarihi hakkinda kamuoyunda farkli soylentiler var.Aydinlatirmisiniz bizleri

sadece engelliler biz olarak 40- 50 bin kişiyiz ama imza sayısına baksana 1700 lerde. yazıklar olsun. BURADA BİZLER İÇİN ÇABA SARFEDEN BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA HELEL OLSUN

perşembe 22:00 hadi hayırlısı gazamız mübarek olsun şimdiden :eek:

Arkadaşlar buraya yorum yapmak yerine, bir twitter hesabı alıp burada bizlerle paylaşın. Birbirimizle takipleşelim twitter üzerinden ve ortak hareket edelim. Burada sadece fikirlere ve hareketlere olumlu yorum yaparak bir yere varılamıyor...
Lütfen twitter adreslerinizi yorumlarınızın altına eklermisiniz?

Ne gerekiyorsa bende varım arkadaşlar..koklear implant kullanıcısıyım

Ormancı twitter adresini yazarmısın? :)
Twitter Adreslerinizi Lütfen Yorumlara Yazın Arkadaşlar! :)

arkadaşlar birbirimizi de takip edelim ve birbirimizin attığı her twiti retwetleyelim ki daha çok kişi görsün :) ben facebook hesabımdan duyurdum hadi hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar,
yazılanlara bakıyorum inşallah sayı olarak çoğalıyoruz perşembe için bu güzel birşey
srthsylman, birincisi o yazdığın yorumu yazmak çok da dikkat çekmez ayrıca yanlış anlaşılmasın ama ben sözüme kesinlikle bakanım, müdürüm gibi laflarla başlamam kesinlikle...üsluben hoşuma giden bir hitap tarzı değildir
ikincisi ben ne face ne de tweet adresimi paylaşma taraftarı değilim zorunda da olduğumu zannetmiyorum kusura bakmayın
amaç birlik olmaksa eğer, zaten ortak kişilere aynı mesajla ulaşmaya çalışacağımızdan kaç kişiyiz ve nasıl organize olabiliriz bunu konuşmanın daha yerinde olacağını düşünüyorum

bu arada imza kampanyasının kırmızı linki vardı yukarıda, o kalkmış maalesef:(

Toplanan imza
1794
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.9714

Arkadaşlar kimseden zorla twitter adresi istemiyoruz. Alt tarafı amaç olarak ortak bir mesaj yayınlamak. Ayrıca sadece yarın açısından düşünmeyelim, belki önümüz günler ve haftalar daha da çok olacağız ve birbirimizi takip etmek zorlaşacak. Çünkü sadece Engelliler.Biz Platformu - SENİN BEDENİN, SORUN ETMEYİ BIRAK ARTIK! den kişileri davet etmedik bu tepkiye. Facebook ve diğer sosyal ağlardan da insanlar var. Ve twitter üzerinden birleşme yapacak.
Üslup olarak da dikkate alınması ve değerlendirilmesi açısından bir hanımefendiye ve bir bakana karşı kibar bir dil kullanıldı. Herkes istediği şekilde mesajını iletebilir, istediği üslubu kullanabilir. Ancak dikkat çekmek,ortak bir noktaya değinmek ve karşılığında bir cevap beklenildiği açısından yazdığım bu mesajın etkili olduğunu düşünüyorum...

Perşembe günü saat 22.00. Herkes ajandasına eklesin o saati, 22 öncesi burada toplanarak ortak bir mesaj yollayacağız bakan fatma şahin'e ( twitter üzerinden )

Bakan Fatma Şahin'in hesabı aşağıda. Onuda ekleyin twitter adresinizden şimdiden...
@FatmaSahin_ASPB

Ortak mesaj olarak 140 karakterlik şu mesaj yollanabilir. Farklı fikri ve twitti olan varsa içinde @FatmaSahin_ASPB olacak şekilde yazsın. "" 1 twittin nesi var 2 twittin sesi var. ""

@FatmaSahin_ASPB Bakanim,OMSS ikinci atamasinin duzenlenmesi ve tarihi hakkinda kamuoyunda farkli soylentiler var.Aydinlatirmisiniz bizleri

Arkadaşlar önce cumhurbaşkanına sonra başbakanlık sonra meclis başkanı gibi kişilerin tweet adreslerine daha sonra sanatçıları harekete geçirelim sırasıyla isimleri listeleyin aynı anda arka arkaya atılsın ki dikkat çekip kendi sayfalarında bize çok büyük kitle sürüklesinler bu şarkıcı sanatçı kişileri birisi yazsın akşam saat tam 22.00 yoklama alacağım ona göre herkes geldim diye yorum atsın :) sonra kişilerin tweet listesi sonra saldırmaca tweetlere:D

Birde aynı msjı arka arkaya seri atınca tweet hata veriyor bilginiz olsun onu nasıl çözecez bilmiyorum linkle birlikte atınca şikayet edilebiliyosa yandık :D

aynı twiti yazmaya izin vermediği için 1 kelimeyi değiştireceğiz gerekirse mühim olan güncel tutmak vede sesimizi duyurmak :)

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1804
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.988

akşam saat tam 22.00 yoklama alacağım ona göre herkes geldim diye yorum atsın :)
sen sıranı bekle bakalım kaç gündür yoksunuz beyefendi şimdi gelmiş bi de yoklama alcam diyor:)

bu arada arkadaşlar birkaç yazı yazayım tabii kendinizce şekillendirebilirsiniz tweeter aynı mesajı kabul etmiyor o yüzden bir kelime ekle-çıkar yapabiliriz, kelimelerin yerlerini değiştirebiliriz ya da kendi üslubumuzca farklı cümleler de oluşturabiliriz
  • engellilere destek olun bir imza da siz atın
  • bir imza da siz atın
  • engelli istihdamına bir imza da siz atın
  • lütfen duyarlı olup imza kampanyamıza katılın
  • engelliler de memur olmak istiyor
  • biz de memur olmak istiyoruz
  • imza kampanyamızda bize destek olun
  • desteğinizi engellilerden esirgemeyin
  • ömss ile atanamayanlar yeni kadroları bekliyorlar
  • ömssye girdik kadro bekliyoruz
  • ömss hataları giderilsin diye imza bekliyoruz
bu tarz cümle değişimleriyle kampanyamızı duyurabiliriz
tabii bakan, milletvekili ve çeşitli bürokratlara tweet atarken daha farklı üsluplar da kullanılabilir fikri olan yazsın lütfen, mesela takip ettiğiniz bir sanatçı, yazar, televizyoncu, köşe yazarı gibi kişiler varsa onlara hitaben de imza kampanyalarına destek olabilecekleri mesajlar yazılabilir
şu an tweeter açamadım çıkmam lazım ama sonra gelince listemdeki ünlülerin tweet adreslerini paylaşırım inşallah

Toplanan imza
1807
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.993

gül sen beni kıymete sor istersen :) kaç gündür yokmuşum seni dizi yorumları yaparken facede ben paylaşım yapıyordum :)

Aynı zamanda işçilerini kontrol edebilen bir patronum ben unutma:D

faceteki yorumlarımı ben bile göremezken sen nasıl görebilirsin?

takip edildiğimi hissetmek gerçekten çok hoş değil...

İki kelime ederimde şimdi en iyisi bana yakışanı yapıyorum gül susuyorum tamam mı ? canımı sıkma benim ben seni takip etmiyorum bu bir bende eklide değilsin buda iki ben link paylaşırken karşıma çıktın demekki çok gezmişim link için her grup her platforumda benim canımı sıkma tamam mı ?

susacağım dediğin buysa artık bilemiyorum gerisini...
neyse başka da yorum yapmak istemiyorum sonuçta burada ortak bir amaç için uğraşıyoruz gereksiz bir gerginlik ortamı uygun olmaz ama lütfen benim eğer hakkında yorum yapılmasını istemiyorsan sen de benim hakkımda yorum yapma yok facete şöyle yapıyorsun vs gibi...

alooo noluyor size sakin olun eyleme ne kaldı şurda delirtmeyin len beni :D yalnız gülcüm o yazdıklarının başına #1imza etiketini eklersek TT listesine girebilirizde aynı şekilde etiketi kullananlar olursa daha çok kişi duyar

maralım dediğin doğru ben sadece ortak yazı dedik ya aklıma o an gelenleri yazdım hani aynı olmaması açısından metnin
bu arada face açık mı senin

@FatmaSahin_ASPB Sayin Bakanim ömss sinavi neticesinde kalan Kadroların doldurulmasini ikinci atamalarin bir an once yapilmasini bekliyoruz
örnek olarak bunu gönderebiliriz arkadaşlar ilk mesajlar fatma şahine olsun
sonra sırayla hep birlikte aynı kişilere gönderelim

arkadaşlar etiketimiz #1imza anlaştıkmı ben başladım hadi başlıyoruzzz

arkadaşlar bakanlara atalım ama bir yndanda güncelleme yapalım ki daha çok kişi duysun

Arkadaşlar herkes birbirinin attığı twiti retwetlesin ki daha çok anasayfada görünsün. ve içişleri bakanlığına atalım spor bakanlığınada atalım ki onlarda kadro açsınlar

@GSB_SuatKilic Sayın Bakanım Engelliler için sizlerinde Bakanlığınızda Kadro açmanızı istemekteyiz. gençlik ve spor bakanına attığım twit sizlerde aynını kopyalayıp atın arkadaşlar

fatma şahini bir mesajla bırakmayın arkadaşlar bütün şikayetlerimizi ömss başlığı altında bildirelim sayfasının ömss mesajlarıyla dolması için

arkadaşlar ben her defasında farklı yazmama rağmen maalesef hesabım askıya alındı gene... ya bu 2 oldu yakında tweeter beni banlıcak:(

Giriş yapılırken hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar dene. uyarısı aldık :))) haydi hayırlısı

Üst Alt