Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..
arkadaşlar ömss sınavındaki boşluklar doldurmakla bitecek gibi değil. benim ricam ne yapacaksan toplu mail.kurumlara dilekçeler vs . bilen bir kişinin başkanlığında birlikte yapalım. akp sorunlara o kadarda duyarsız değil. lütfen her kes görüşünü yazsın ve faaliyete gecelim.
arkadaşlar bu kampanyaya herkes katılmalıki gücümüz belli olsun yoksa elinizdeki haklar alınacak böyle sesiz olursak ve ben birşey daha duydum emeklilik olayı uzatılmış engelinin bunun aslı varmı
Kadir teşekkürler tweet atmakta faydalı olacaktır özellikle hayranları çok olan artizlere mesela imza atanlar şafak pavey akpli vekil şamil tayyar şarkıcı ilkay akkaya [FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT] 1487 [FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT] [FONT=inherit]60375[/FONT] [FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT] % 2.4629
[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT] 1495 Gerekli imza 60375 Tamamlanan % 2.4762
Evet yavaşladı demekki bizim çalışmalarımız çok ilerletiyordu iyi organize olup bi 50 kişilik grup oluşturum aynı saat aynı anda bütün önemli kişilerin twet adreslerini ekleyip aynı kişilere aynı anda tweet atsak faydalı olacak ve dikkat çekecektir diye düşünüyorum farklı fikilreri olanları bekliyorum önce iyi organize olmalıyız bence ve daha çabuk toparlanacaktır sesimizi duymalarını sağlarsak....
geçen gün yapmaya çalıştığımız gibi yani?!
aslında olabilir
tabii tweeter bize uyarı verip kara listeye almazsa... topu topu birkaç tweet attık anında devre dışı bıraktı
Evet geçen gün ki gibi ama daha organize önce burda toplanacağız kaç kişi olduk diyelim 50 kişi önce nasıl yapılacağı konusunda karar alıp herkesin tweeti olması gerek tabi olmayanların tamamladıktan sonra buraya ünlü önemli siyasetci şarkıcıların isim listesini hazırladıktan sonra twette takibe alıp sonra aynı kişilere burdaki liste sırasına göre tweet atmayı sağlamak önemli olan diye düşünüyoru geçen gün az olsak bile imza sayısı daha seri ilerliyordu bilmem farkındamısınız bunu biraz daha kalabalık bir gurup halinde aynı anda face twet ve gruplarda bloglarda tekrar linkini açıklamalı atarsak süper olur bence tabiki...
Bu sefer etkinliğe katılacak kişi sayısını 50-100 civarı bi rakama ulaştırmalıyız 10-15 kişiyle yeteri kadar etki yapmıyor. aynı zamanda ayni kişilere twit atılmasının daha etkili olacağı düşüncesinde ısrarcıyım (twit atılan kişinin sayfası ortalama 20 twite kapanmış olur bizim twitlerimizle)
şu an için 50 kişiyi bulmak zor olabilir ama...
onun için 10-15 kişi bile olsa şimdilik yeterli gibi... geçen gün 10 kişi yoktuk bile... ama yine de etkisini gördük
bir de chp'nin yazısını retweet yapmış biri:
"Yarın ÖSYM'deki beceriksizliğe tepki gösteriyoruz. Saat 11:00'de CHP Çankaya İlçe Başkanlığı'nda,12:00'de ÖSYM'de buluşuyoruz" şeklinde...
Toplanan imza 1507 Gerekli imza 60375 Tamamlanan % 2.4961
Toplanan imza
1507 Gerekli imza
60375 Tamamlanan
% 2.4961
hala aynı durumda ama olsun paylaşıma devam... inşallah artacak, daha 2-3 gün öncesine kadar 1000 olsun diye bekliyorduk
gerçi şu an gündem başka şeylerle çalkalanınca duyuru da yapamıyoruz
ya hep beraber toplanıp organize olalım en yakın zamanda....
Evet bencede organize olalım gündem değiştikçe kaybolup gideceğiz biran önce imzanın çoğalıp dikkat çekmeliyiz yerel seçimler için akp ve mhp ilk görüşmede 27 ekim tarihinde karar kıldılar chpde tamam derse bu tarihe seçimin 27 ekimde olması kesindir....
bu imza kampanyası sadec engellilerlemi sınırlı aile fertleri vede tanıdığımız arkadaşlarda imza kampanyasına katılsa olmazmı mesela sayı şu an 1500 her engellinin ortalama 4 kişilik ailesi olsa imza sayısı 6000 olmuştu
aslında engelli engelsiz herkes imza kampanyasına katılabilir ki amaç o... herkese duyurmak...
ama işte bazı insanlar engelli olmalarına rağmen atmaktan çekinirken bu iş iste istemez yavaş ilerliyor
ek tercih de boş kalan kontejanlari doldururlar yani bi artirma olacagini zannetmiyorum adi ustunde ek bununda ne zaman yapilacagi bile belli degil nerde kaldiki artirmak zaten 2. tercihde yeni kotejanlar acilacaktir
Arkadaşlar ben de az önce imza verdim. Facebook ve twitter hesaplarımdan da paylaşmak istedim. Facebook hata vermedi, ancak twitter'dan paylaşamıyorum. Aynı hatayı yaşayan var mı? Bu hatayı nereye bildirebiliriz de düzeltebilirler?