Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

düzenleme konuusnda yardımcı olurum ama ancak yarın bakabilirim hangimiz yaparsak burdan paylaşalım inşallah

imza formuna bir ara müsait olunca göz atarım düzenlenecek noktaları düzeltir burda paylaşırım sizde aynısını oraya kopyalarsınız. birde orda bakanların adlarını silelim insanlar orda isimleri görüncede korkup imza atmıyorlar sanırım başımız yanar diye çünkü bir nevi bakanlar görevlerini yapmamakla suçlanıyor orada, sadece ilgili bakanlar diye değiştirebilirsin şimdilik çnk o şekilde olunca insanlar bu imzaların başlarına bi iş açacağından korkuyorlar
hadi yaaaa :)

ciddiyim :) orda bi suçlama var
" Bakan Faruk Çelik ve Bakan Fatma Şahin konuyla yeterince ilgilenmediği için bu sorun ortaya çıkmıştır."
"Bu nedenle, Başbakan Erdoğan'ın neden bile bile boş kalınacağı bilinerek ilana çıkıldığını Sayın Faruk Çelik'e ve Sayın Fatma Şahin'e sorması gerekmektedir. "
buralar bir nevi suçlama :) o yüzden oraları kaldırmalısın :) ve ilgili bakanlıkların diyebilirsin yada hiç bişey yazmayabilirsin ama şimdilik onları kaldır ki imza sayısı artsın millet korkuyor Bakanların suçlanıldığı bi yazının altına imza atmaktan

hakkaten aslında bi de biz kalkıp tweeterda paylaşım yapıyoruz

o yüzden orayı kaldıralım şimdilik. biz yazıyı düzenleyince daha nazik ve anlaşılır bi dille üstü kapalı bakanların ilgilenmesini isteyelim olurmu ama şimdilik bu iki satır kalkmalıdır fikrindeyim

bence de... hatta mümkünse derhal o isimlerin olduğu kısımlar kalksın biz düzenlemeyi yarın müsait bir ara yapalım inşallah Maralım olur mu ne dersin?

evet oralar kaldırılsın.Tamam gülcüm yarın hallederiz ikimizde ve belki atlanılan bi çok detay daha ekleyebiliriz. Birde soyadımı gizle kısmını işaretlememize rağmen soyadımız açıkca çıkıyor? onu düzenleyebilirmisin çünkü insanlar soyadlarının görünmesinden rahatsızlar internet ortamında çünkü orada yaşadığımız şehirlerde var ve bizi şıp diye bulabilir yabancı bi kişi bile o yüzden o kısımların ayarlarını düzenlermisin? bununla ilgilide mail aldım kişiler rahatsız oluyormuş biz imza attık ama soyismimiz görünmemesini işaretledik açıkca yazıyor şimdi diye onada bi el at sana zahmet kardeş

cnm o iş nasıl olur bilmiyorum ki...
ben imza atarken ismimin yanına sadece baş harfini yazdım soyadımın
o nasıl olur bilmiyorum da metinle ilgili düzenlemelere el atalım yarın inşallah

Arkadaşlar bahsettiğiniz konular çerçevesinde bir takım düzenlemeler yaptım onaya gönderdim bazı değişiklikler imakampanyam.com tarafından kabül edilmiyor yarın değişiklik onaylanırsa bahsettiğiniz kısımların çıkarıldığını göreceksiniz. hepinize çok teşekkür ediyorum bence daha iyiye gidiyor tavsiyeleriniz sayesinde.

önerilerimizi dikkate alman çok güzel teşekkür ediyorum kendi adıma :) o soyadı kısmını sakın atlama kişiler bundan çok rahatsız tabi bende :) görünmesin bilgilerimizin herkese açık şekilde :)

tamam engelli arkeolog, inşalah düzenlemeler kabul edilir yoksa bu tweet işi zor

gul2011;

merak etmeyin daha öncede mail onayı konusunda ve imzaların paylaşımları konusunda düzenlemeler yapmıştım kabül edilmişti gene kabül edilecektir ama kampanyanın iletileceği yerlerle ilgili düzenleme zor onuda imzakampanyam.com yöneticelerinden rica edicem düzetme yapabilmek için.

Arkadaşlar Şamil Tayyar Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı, kitap yazarı imza attı desteklerini belirten birde yorum yaptı yorumu onayladım

eve gördüm ama adam mailini onaylamamış:D

Toplanan imza
1356
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.246

çok önce görmek istediğim çabalar bunlar..ama geç kalınmış değil..çünkü bu çabalar biz ölünceye kadar bize gerekecek.

olsun napalım şimdilik bu geliyor elimizden...
sen ne yaptın İsmail başladın mı işe?

Maral;

supersin cnm aynı fikirdeyim senle bende bu arada aşağıda imza atan kişilerin isimleri yazıyorya cnm orda ben kendi ismimi bulamadım neden yok anlaamadım mailini onaylayamayanın bile ismi var benim yok ama yorumlarda buldum kendimi:D

İsmail seni göremiyoruz artık :) nerelerdesin...

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1368
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 2.2658

1377
% 2.2807

ben kampanya için imza ekledim. herkesin yapmasını isterim.

O zaman face tweet heryerde gruplarda paylaş ancıl teşekkürler...[FONT=inherit][FONT=inherit]
[/FONT]
[/FONT][FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1387
% 2.2973

1394
% 2.3089

S.a twitter de nasıl paylaşıyorsunuz acaba , 140 karakterden fazla kabul etmiyor yada ben yapamadım ?

Vallaha benimkide hata verdi sadece link paylaştım sonrada engellendim sanırım:)

1398
% 2.3155

Maalesef öyle yapacak bir şey yok hayırlısı her şeyin iyi olur inşallah...
1404
% 2.3255

1407
% 2.3304

1413
% 2.3404

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1440
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.3851

Ya bir yol aç ya bir yol bul yada yoldan çekil...

Gölge etme başka ihsan istemem...

1453
% 2.4066

İSTANBUL'UN FETHİ OLMUŞ :)

1453
% 2.4066

İSTANBUL'UN FETHİ OLMUŞ :)

İstanbulun Fethine ulaştık.

Toplanan imza
1453
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.4066
bende bu mesajı atıcaktım :)

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1453
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.4066 istanbul'un fethi bende atacaktım ve atıyorum:)

Üst Alt