Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hadi yaaaaimza formuna bir ara müsait olunca göz atarım düzenlenecek noktaları düzeltir burda paylaşırım sizde aynısını oraya kopyalarsınız. birde orda bakanların adlarını silelim insanlar orda isimleri görüncede korkup imza atmıyorlar sanırım başımız yanar diye çünkü bir nevi bakanlar görevlerini yapmamakla suçlanıyor orada, sadece ilgili bakanlar diye değiştirebilirsin şimdilik çnk o şekilde olunca insanlar bu imzaların başlarına bi iş açacağından korkuyorlar
Toplanan imza
1453
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.4066
İSTANBUL'UN FETHİ OLMUŞ![]()
ben önce davrandımistanbulun fethine ulaştık.
Toplanan imza
1453
gerekli imza
60375
tamamlanan
% 2.4066
bende bu mesajı atıcaktım![]()
ben önce davrandımee yazıda çıkarılması gereken yerler halen duruyor
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.