Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1203
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9925

Toplanan imza
1203
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9925

dün 1100 olur mu ki diye umut ederken bugun 1200lere ulaştı ne mutlu...:)

Toplanan imza
1207
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9992

Bugün gereken imzaların % 2 si tamamlanacak gibi hadi bakalım.

Dünyayı kurtarma çabasında olan yok bilader işine gücüne bak kalpsiz sevgiline bak :)

1219
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.019

arkadaşlar bn yeni bişey öğrendşm inş başımız yanmaz genel olarak bu tür toplu imza kampanyaları politik bir amac için kullanılabileceğii için ne olursa olsun toplu imzalara katılmam. ayrıca kanunen toplu imzalara imza atmak yasaktır demiş bir arkadaş doğrumu bilemiyorum ecevit döneminde çok imza kampanyası olduğu için yasaklanmış arkadaş öyle dedi

Toplanan imza
1230
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0373 yasal haklarımızı vermeyenlerde suç işlemekteler rahat ol sebboy vermeyen vermesin problem değil bugüne kadar kimse imza için cezaevine konulmadı bu kadar ürkek ve boş işlere bakmayın o zaman bimerede yazmayalım bizler bir sorunu dile getiriyoruz imzada aynı dilekçede aynı iyi o zaman bimere cumhurbaşkanlığına bakanlıklarada mail atmayalım saçmalamayın isterseniz bu imzalarda düzgün bir metinle gerekli yerlerde iletilcektir zaten millet pamuk iplği gibi düşünüyor bu tip yorumlar yazıp insanların dikkatini dağıtmayın lütfen bu kadar mı sindirildiniz yahu yapmayın Allah aşkına onun bunun ağzı ve dedikleri ile değil araştırıp yazın bence yorumlarınızı haklı mücadelenize devam arkadaşlar....

Bilişim suçları diye bir yasa var artık eğer kim ne şekilde kullanırsa zaten onları direk alırlar direk ulaşırlar ...

Eyüp sen yandın bilader gitti kellen celleadını hazırlamışlar:D:D:D

EE çıkıyor malesef böyle aramızdan olumsuz düşünceler veya olmuş bişeyi paylaşan arkadaşlar yapacak birşey yok herkes bildiğini yapmaya devam etsin bende kendi bilidiğimi yapmaya devam edeyim vurun len kellemi:D:D

arkadaşlar,
atmayanlara ve buna karşı olanlara saygım sonsuz
ona bakarsanız ben eski emailimle de imza attım yani birden fazla atmış oldum ve bunu da facete birçok grupta, arkadaş sayfasında ayrıca özel mesajla da duyurmaya çalıştım
evet imzakampanyam sitesindeki üyelik kurallarında da bazı şeyler yazıyor
ama açılan imza kampanyalarına bakarsanız, herkes devlette mesleği ile ilgili kadro istemekte... o zaman hepsinin iptali gerekir ki bir kısmı hedef imzaya ulaşmakla kalmayıp üstünde bir sayı bile topladı
hem eğer ki bu kanunen yasak, o zaman böyle bir sitenin olması da yasak olurdu
ben kurallara aykırı birşey yaptığımızı düşünmüyorum eğer yapılıyorsa bunu en başta sitenin kendisi yapıyor demek ki...
bu konuda biraz internette araştırma yaptım ve sonuç olarak şu siteye ulaştım:
İmza kampanyası
bu konudaki yasal düzenlemelerle ilgili araştırmaya devam edeceğim inşallah zira bu imza kampanyasıyla yanlış birşey yaptığımızı düşünmemekteyim
saygılar...

ELEKTRONK MZA KANUNU

bakın bir imza kampanyasına daha denk geldim nefret suçlarına karşı imza kampanyası ama içeriğini okursanız bizi de ilgilendiriyor arkadaşlar
İmza Metni | NEFRET SUÇLARI YASASI İSTİYORUM!

UnFeeLinq;
bizi ailecek asacaklar o zaman :D hepimiz imza attık :) yandık desene :D

Toplanan imza
1248
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0671

Maralım aynen valla yaaa.... ben komple gittim :rolleyes:

Yurt dışında ki akrabalarımda attı onları da asarlar mı ki :D ama onlar hemen Avrupa insan hakları mahkemesine başvururlar :D biz yandık bizim burada insan hakları da yok ki engelli hakkımız olsun :D gitti bizim kelleler :D

yarın akşam twitter de twit yağmuru saat 10 başlıyoruz atılacak arkadaşlara duyurulur

saat önerisi olan önerisini bildirsin.

Toplanan imza
1250
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0704

birşey olmaz Maralcığım aman boşyere telaşa gerek yok bence...
bu arada ben haberdar oldum mail yağmuruyla ilgili faceten takipteyim sizi...
siz de bence arkeologlar imza kampanyasına katılıp hem mesleğinizden istihdam için destek olduğunuzu ama sizin de desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyip ömss imza kampanyasının linkini verin emin olun işe yarar

bildiğim kadarıyla zaten online yapılan bu tür kampanyaların hiç bir uygulaması yok. eğer ıslak imza atmazsan sanırımbir problem olmaz.sonuç olarak nette senin dışında başkası attı desen ispatlanamaz. dıyor şimdide bu şahıs küfürü basıcam sımdı:)

arkadaşlar başarı bu işte biz 1000 olacak diye imzaları sayarken dün keşke 1100ü görsek derken bugün gece 12 olmadan 1250yi gördük süper birşey bu...:rolleyes:

sebboy kim demiş bu dediklerini:confused:

ya başka bir formdan memur olan bir arkadaş cnm kafamı bulandırdı akşam akşam pişman oldum imza attığıma

sen imza attıysan boşver denileni... sen sana düşeni yapmış ve destek olduğunu göstermişsin zaten...
imzanın tabii ki ıslak imza gibi bir hükmü yoktur olamaz da ama burada önemli olan kamuoyu oluşturup amacımıza ulaşmak... yani öenmli olan o imza kampanyasından hedeflediğimize ulaşıp memur olabilmek... hem bu sayede belki de toplum biraz daha duyarlı olur engellilere karşı...
zaten yarın akşam toplu tweet atıyoruz haberiniz ola...

1253
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0754

yarın akşam twitter de twit yağmuru saat 10 başlıyoruz atılacak arkadaşlara duyurulur

Tamam dostum yarın gece (saat itibari ile bu gece yani) gece 22.00 da twitter den Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlara tweet atıyıoruz, haydi hayırlısı.

1253
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0754

Hadi İyi Geceler

ve de sürekli twit güncellemesi yapalım konuyla ilgili Türkiye gündeminde yer alan konuların arasına girsin bizim konu ama şimdi burda baştan belirleyelim o zaman daha çok kişinin haberi olur diye düşünüyorum :) ne dersiniz :)

saat gayet uygun bence ve bunu diğer engelli arkadaşlara da duyuralım

Tamam Maral dediklerinde güzel fikirleri katılıyorum şahsen, yarın geceye dek zaman var duyurulara başlansın bence, benim uykum geldi :) hadi size kolay gelsin

Toplanan imza
1253
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.0754

memurlar nete üyeliği olanlar bildirirlerse iyi olur bence...

bu arada imzalar şu an sabitlendi 1253te...

memurlara netede şuan sitemizdeki gibi yanarlı dönerli balık attırmaya çalışıyorum cevap bekliyoruz yazdık gerekli kişilere bakalım o zaman bi haftada imza işi biter:) dua edin olsun... bu arada tweet şifremi unuttum sıfırlama doğrulamada yapmıo:(

Üst Alt