Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ögretmen atamasinda 1. öncelik 2. oncelik meselesini bilen var mi?

İbo12345

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kamu yonetimi mezunuyum formasyonum var adalet ogretmeniyim bu atamada oncelik durumum nedir bilen arkadaslar yardimci olabilir mi lutfen ...

egitim fakülteleri ve fen edebiyat mezunları 1. öncelik bunların dışında kalanlar 2. öncelik

Ciddi misiniz ... O zaman öğretmen olarak atanma ihtimalim çok düşük mu best

gecen atamalarda 2. önceliklerden atanan görmedim , ne desem yanlış olur

ben görmedim dedim , belki ücüncü atamada 2. önceliklerden almışlardır , belkide benim haberim yok kesin konuşamam

Hocam atanan bazı branşlar var motorlu teknoloji , tekstil teknoloji öğretmenleri var atanan onlar nasıl atanmış acaba

onlar da egitim fakültesi mezunu . teknik egitim fakültesi mezunu bende motorlu araçlar tek. ögretmeniyim :) ekpss ile atandım 2 yıl oldu

best hocam şimdi meb i aradım talim terbiye kurulunun 9. Maddesini söyledi orada ogretmenliklerin yanin da bir yıldız varsa formasyon olması lazım iki yıldız varsa ikinci öncelik olur diyor adalet öğretmenliği yani da bir yıldız var

gözün aydın o zaman sevindim adına :)

İibf bölümleri arasında kamu yönetimi mezunu olup formasyonu olanlar öğretmenlik atamalarının tümünde 1. Önceliklidirler. Sıkıntı yapmayın iyiyse puanınız şimdiden hayırlı olsun. Bu öncelik konusunu benim kadar bilen yok buna emin ol ve için rahat olsun. Selametle.

Hocam branş siralamalari aciklanma ihtimali varmı dir acaba

Üst Alt