Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ögretmen atamasinda 1. öncelik 2. oncelik meselesini bilen var mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İbo12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İbo12345

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kamu yonetimi mezunuyum formasyonum var adalet ogretmeniyim bu atamada oncelik durumum nedir bilen arkadaslar yardimci olabilir mi lutfen ...

egitim fakülteleri ve fen edebiyat mezunları 1. öncelik bunların dışında kalanlar 2. öncelik

Ciddi misiniz ... O zaman öğretmen olarak atanma ihtimalim çok düşük mu best

gecen atamalarda 2. önceliklerden atanan görmedim , ne desem yanlış olur

ben görmedim dedim , belki ücüncü atamada 2. önceliklerden almışlardır , belkide benim haberim yok kesin konuşamam

Hocam atanan bazı branşlar var motorlu teknoloji , tekstil teknoloji öğretmenleri var atanan onlar nasıl atanmış acaba

onlar da egitim fakültesi mezunu . teknik egitim fakültesi mezunu bende motorlu araçlar tek. ögretmeniyim :) ekpss ile atandım 2 yıl oldu

best hocam şimdi meb i aradım talim terbiye kurulunun 9. Maddesini söyledi orada ogretmenliklerin yanin da bir yıldız varsa formasyon olması lazım iki yıldız varsa ikinci öncelik olur diyor adalet öğretmenliği yani da bir yıldız var

İibf bölümleri arasında kamu yönetimi mezunu olup formasyonu olanlar öğretmenlik atamalarının tümünde 1. Önceliklidirler. Sıkıntı yapmayın iyiyse puanınız şimdiden hayırlı olsun. Bu öncelik konusunu benim kadar bilen yok buna emin ol ve için rahat olsun. Selametle.

Hocam branş siralamalari aciklanma ihtimali varmı dir acaba

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt