Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropati, kollarda güçsüzlük ve ehliyet alımı..?

Aaaaanes

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyet verilir mi ayakta hissizlik ve güçsüzlük var kollarda da güçsüzlük ve hissizlik var çok ileri durumda değil suan kendi işimi kendim yapabiliyorsun

inş verilir ama sanmıyorum refleks ölcerlerdi refleks zayıflatır oda annadıgım...

Otv den yararlanmak için h sınıfı ehliyet şart mı ? Sizce ortalama kaç engelli raporu verirler tahmin

ötv den faydalanıp ailenizden birisi adınada arac alabilirsiniz .ama yüzde doksan şartı var engellilik durumunun ole bir arac icin...oran size kac verilir inanınki bilemiyorum inş hakkınızda hayırlısı olur.

-GEBZELİ-

Bende de his kaybı var sol ayağımda özellikle doktor iğne batırdı hiç bir tepki yoktu sizce bana verirler mi bende kendi işimi görüyorum ama çok çabuk yoruluyorum

İnsanları yanıltmayalim ortopedik veya aracı tertibatlı sürecek kişiler için % 90 şartı aranmaz ortopedik rahatsızlık varsa otv den muaf olur her ortopedik rahatsızlıkta değil. Raporun kaç olduğuna değil ibareye bakılır 45 de olabilir 20 de

Ceylinfatih44 sizin gibi birisi daha almak için uğraşıyordu sonucu paylaşmadı ama olumlu yöndeydi en net cevabı sağlık kuruluşundan alırsınız

Çok teşekkür ederim kimdi acaba ya sabırsızlıkla bekliyorum kurula girmeyi.

Kollarımda %20 güçsüzlük var diye vermediler bana rapor 6 yıldır araç kullandığım halde

Kollarda güçsüzlük olduğunda doktor hareket kısıtlılığını değerlendirir ve sürücü olup olunamayacağına karar verir. Hareket kısıtlılığını tolere edecek özel donanım şartıyla sürücü olunabileceğine karar verir.

Ya da kişinin rapor oranı %90 ve üzeri olacak, aracı kendisi kullanamayacak...

Üst Alt