Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
H sınıfı ehliyet verilir mi ayakta hissizlik ve güçsüzlük var kollarda da güçsüzlük ve hissizlik var çok ileri durumda değil suan kendi işimi kendim yapabiliyorsun
ötv den faydalanıp ailenizden birisi adınada arac alabilirsiniz .ama yüzde doksan şartı var engellilik durumunun ole bir arac icin...oran size kac verilir inanınki bilemiyorum inş hakkınızda hayırlısı olur.
Bende de his kaybı var sol ayağımda özellikle doktor iğne batırdı hiç bir tepki yoktu sizce bana verirler mi bende kendi işimi görüyorum ama çok çabuk yoruluyorum
İnsanları yanıltmayalim ortopedik veya aracı tertibatlı sürecek kişiler için % 90 şartı aranmaz ortopedik rahatsızlık varsa otv den muaf olur her ortopedik rahatsızlıkta değil. Raporun kaç olduğuna değil ibareye bakılır 45 de olabilir 20 de
Kollarda güçsüzlük olduğunda doktor hareket kısıtlılığını değerlendirir ve sürücü olup olunamayacağına karar verir. Hareket kısıtlılığını tolere edecek özel donanım şartıyla sürücü olunabileceğine karar verir.
Ya da kişinin rapor oranı %90 ve üzeri olacak, aracı kendisi kullanamayacak...