Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal KPSS Ortaöğretim'den 77 almış biri ekpss ortaöğretimden kaç alır?
Soru başlıktaki gibi. Aynı performansı gösterse ortalama kaç puan artış gösterir EKPSS Ortaöğretim'de? Bu tip sorular kafamı çok kurcalıyor, atanamamaktan korkuyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Hemen hemen aynı sınavlar sadece aday sayısı az olduğu için çok büyük avantaj sağlıyor EKPSS ! Birinde 650.000 kişi giriyor, Öbüründe 65.000... Buna karşılık EKPSS de nitelikli kadro neredeyse hiç açılmıyor. KPSS nin avantajı nitelikli kadro açılması ama önemli olan yerleşebilmek tabi.
Bana da çok kolay dediler. Ekpss'ye giren bi kişi aynı performansı gösterse bile daha yüksek puan geliyormuş hesaplamadan dolayı. Öyle duydum. Bi de biraz daha kolay dediler işte. İnşallah doğrudur söyledikleri.
2015 KPSS A Lisans tan KPSSP3 Puanı olarak 72 aldım, 2014 EKPSS den ise 76 bence ikiside hemen hemen aynı tek fark sınava giren kişi sayısı ve açılan kontenjanlar. İnanmayan iki sınavada girip öğrenir...
Meraba bnim sol gözüm kör yüzde 32 rapor veriyorlardı 8 ay önce trafik kazası geçirdim çenem elmacık kemiğim kırıldı ameliyatla düzelttiler 7 8 tane vida taktılar sadece göze 32 veriyorlardı bu kiriklarla yüzde kaç rapor verirler
hayretler içerisindeyim! tam olarak beni tarif etmişsin. geçen yıl ortaöğretimden iki sınavada girdim. kpss'den 77 , ekpss'den 96 aldım. 1 yıldır çalışıyorum.
Kendi düzeyinizden daha önceki çıkmış soruları cevaplandırarak seviyenizi belirleyebilirsiniz.
EKPSS KPSS'ye göre biraz daha kolay ama sonuçta yine size bağlı
O anki psikolojiniz, sağlığınız, heyecanınız vs.vs...
ben dısardan liseyi yenı bıtırdım kısmetse bu sene ekpss sınavına girecem gunde ortalama 5 saat ders calısabılıyorum evli ve çocuklu + çalısan oldugum ıcın cok zorlanıyorum.
benımde sormak ıstediğim 2012 ekpss sınavının orta öğretim seviyesindeki soruların hepsini çözdüm ortalama olarak 60 soruda 51/52 netim kalıyor sizde böyle devam edersem sınavda ortalama kaç alabılırım heyecan fazla olmaz bende
Çok iyi bir net bence böyle giderse sınavı kazanırsınız.
Benim 16 doğru 6 yanlış, 19 doğru 6 yanlış çıktı ÖMSS 2012'den. Kaç civarı puan gelir acaba? Kazanma şansım düşük gibi değil mi hizmetli kadrolarını mesela?
kardeş ekpss kolay diyen arkadaşlara inanma . aklını kullan ve ekpss soruları ile kpss sorularını karşılaştır. ben karşılaştırdım lisans için ekpss daha zor diyebilirim