Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal KPSS Ortaöğretim'den 77 almış biri ekpss ortaöğretimden kaç alır?

xact

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Soru başlıktaki gibi. Aynı performansı gösterse ortalama kaç puan artış gösterir EKPSS Ortaöğretim'de? Bu tip sorular kafamı çok kurcalıyor, atanamamaktan korkuyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

78 / 79 alırsın . Çok çalış ekpss yi hafife alma

normal kpssden 77 aldıysan çalışarak ekpssden 82-85 arası bir puan alırsın

Arkadasim o anki durumuna bagli benim arkadas kpss den 82 aldi ekpss den 80 aldi

Hemen hemen aynı sınavlar sadece aday sayısı az olduğu için çok büyük avantaj sağlıyor EKPSS ! Birinde 650.000 kişi giriyor, Öbüründe 65.000... Buna karşılık EKPSS de nitelikli kadro neredeyse hiç açılmıyor. KPSS nin avantajı nitelikli kadro açılması ama önemli olan yerleşebilmek tabi.

Sağlık bakanlığı ilk aramalarda her zaman acıyor diye biliyorum. Yani araştırmalarım bunu gösteriyor dogrudur demi

Teşekkürler cevaplarınız için. Başka cevaplamak isteyen var mı? :)

hala kuru sıkı atıyorsunuz. kpss ile ekpss zorluk dereceleri aynı diyebiliriz. hatta ekpss daha zor bile diyebiliriz. ona göre sıkı çalış kardeşim :)

ekpss kolay diye duydum doktorum önerdi çok kolay dedi

Bana da çok kolay dediler. Ekpss'ye giren bi kişi aynı performansı gösterse bile daha yüksek puan geliyormuş hesaplamadan dolayı. Öyle duydum. Bi de biraz daha kolay dediler işte. İnşallah doğrudur söyledikleri.

Tek avantajı giren kişi sayısının az olması ekpssde.Bu avantajda bir iki sınav sonra kalkar ikiside eşit olur.

sana kolay diyen kişi doktor ona göre hesapla artık bide ekpss ye girip 70 laerde kalanlara bi sor bakalım kolaymı zormu
@erola

sarasota

hatta şöyle dedi dört işlem ve 6 oku soruyorlar çok kolay dedi bilmiyorum girip göreceğiz önlisans kpssden 74 aldım

2015 KPSS A Lisans tan KPSSP3 Puanı olarak 72 aldım, 2014 EKPSS den ise 76 bence ikiside hemen hemen aynı tek fark sınava giren kişi sayısı ve açılan kontenjanlar. İnanmayan iki sınavada girip öğrenir...

Hesaplama olarak da daha yüksek puan gelmiyor mu ekpss'den kpss'ye göre net başına?

Meraba bnim sol gözüm kör yüzde 32 rapor veriyorlardı 8 ay önce trafik kazası geçirdim çenem elmacık kemiğim kırıldı ameliyatla düzelttiler 7 8 tane vida taktılar sadece göze 32 veriyorlardı bu kiriklarla yüzde kaç rapor verirler

biraz gayret edersen 85 alırsın

ben olsam şimdiden deli gibi çalışırdım.

senin yerinde

olsam

hayretler içerisindeyim! tam olarak beni tarif etmişsin. geçen yıl ortaöğretimden iki sınavada girdim. kpss'den 77 , ekpss'den 96 aldım. 1 yıldır çalışıyorum.

Kendi düzeyinizden daha önceki çıkmış soruları cevaplandırarak seviyenizi belirleyebilirsiniz.
EKPSS KPSS'ye göre biraz daha kolay ama sonuçta yine size bağlı
O anki psikolojiniz, sağlığınız, heyecanınız vs.vs...

Teşekkürler cevaplarınız için. Sınav vaktine kadar hazırlanacağım, umarım 85 ve üzeri bir puan alabilirim.

Liberal
İnanılmaz bir puan artışı olmuş.

arkadaşlar merhabalar 2016 kpss orta ve liseler için ne zaman başlıyor tarih verirmisiniz lütfen....

merhaba arkadaşlar bir gözümden özürlüyüm fitisiz bulbi var bende engelli raporu alabilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum

karli19

Sınav 24.4.2016'da. Başvuru daha erken tabii. 23.02.2016 ile 09.03.2016 arası başvuru tarihi.

Hiç degismez aynisini alırsın.ekpssde sınava sokmuyorlar bile normalde ne alirsan o geçerli...

Ne demek sınava sokmuyorlar bile normalde ne alırsan o geçerli nedir?

Tabi ki sınava giriyoruz.

77 almis oldugu calisma suresine biraz daha ekleyerek calisirsa 85 civari hic calismazsa 70

ben dısardan liseyi yenı bıtırdım kısmetse bu sene ekpss sınavına girecem gunde ortalama 5 saat ders calısabılıyorum evli ve çocuklu + çalısan oldugum ıcın cok zorlanıyorum.
benımde sormak ıstediğim 2012 ekpss sınavının orta öğretim seviyesindeki soruların hepsini çözdüm ortalama olarak 60 soruda 51/52 netim kalıyor sizde böyle devam edersem sınavda ortalama kaç alabılırım heyecan fazla olmaz bende

bayram

Çok iyi bir net bence böyle giderse sınavı kazanırsınız.

Benim 16 doğru 6 yanlış, 19 doğru 6 yanlış çıktı ÖMSS 2012'den. Kaç civarı puan gelir acaba? Kazanma şansım düşük gibi değil mi hizmetli kadrolarını mesela?

kardeş ekpss kolay diyen arkadaşlara inanma . aklını kullan ve ekpss soruları ile kpss sorularını karşılaştır. ben karşılaştırdım lisans için ekpss daha zor diyebilirim :)

Üst Alt