Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden ilaçsız uyuyamıyorum?

@creatinonofworld, Aynı şekilde karşıdan karşıya geçerken hiç bakmıyor sağına soluna özellikle uykulu olduğunda düz yolda yürür gibi yürüyor caddenin ortasına Allah korusun kaç sefer ezilme tehlikesi geçirdi ben yanındayken koluna giriyorum ama her zaman yanında olamıyorum ki.

Demem o ki uykusuzlukta aşırı uykuda ciddi problem.

Allah hepimizin yardımcısı olsun şifa versin Amin.

Ben bu konudaki tecrübemi aşağıya yazıyorum:

Ben uyuyamadığım dönem ansiyete yoğun bir dönem yaşadığıma yoruyordum. Beyin diyor ki ''kalk geleceğin için birşeyler yap, durumun iyi değil gibi...'' Ve çok uykulu olduğum dönemlerde de beyin diyor ki -sanki- ''şuan bir şey yapma, mevcut durumunu koru, yanlış karar verirsen sonuçları olacaktır bunun; yani hayattan biraz geri çekil, YAT UYU.''

Bu iki durumun da kullandığımız ilaçlarla direkt etkileşimi olduğunu unutmamalıyız.

Tabii konuyu yapay zekayla da tartışmalı ama bence uyku durumları yukarda yazdıklarımla ilgili.

Şu aralar 9 - 9,5+ saat uyumaya çalışıyorum. Eğer 9 saatin altına düşersem bağışıklığım zayıflıyor.
Ve uyumakta da genelde başarılıyım. Magnezyum takviyesi işimi kolaylaştırıyor gibi.

Geçmiş olsun.

(Teşhisim Şizofreni ve 20+ yıldır Solian 400 mg almaktayım.)

Bende zamanında uyku yapan ketiapin ve olanzapin kullanıyordum ama artık kullanmıyorum benim şuan tek ilacım var o da hafif histamin bloke ediyor böylelikle hem uykuya yardımcı oluyor hemde aşırı uyku yapmıyor. İlacın adı clopixol Depot .

Şizoaffektifim. Uyuyabilmek için 30mg rexapin + 350mg cedrina alıyorum. İlaçsız uyuyamıyorum.

İlaçsız uyuyamıyorum. Denedim bikaç kez ama hafif ve yorucu bi uyku yaşıyorum. İlacı kullanınca mışıl mışıl uyuyorum mis gibi

İlaçsız uyuyabilir miyim ? denemeleri yapmaya ne gerek var ki ?

Stabil halimiz boşuna bozulmasın.

Denedim olmadı zaten deneme faslı çoktan bitti olmayınca olmuyor demek ki yapacak bir şey yok .

Bazen bana da rahat batıyor. Basit sorunları gereksiz yere kafaya takıyorum. Elimizdekilere şükretmek lazım.

clonex kullanmadan önce bende uyuyamıyordum
akşam 7 gibi alıyorum ilaç 1 saatte etkisini göstermeye başlıyor
yan etkisi aşırı iştah açıyor

@rosary, selamlar
Clonex'i günlük kaç MG alıyorsun Ben 15 senedir 700 MG kullanıyorum. Ama aşırı iştah artışı gibi bir durum olmadı

Son düzenleme:
Üst Alt