Arkadaşlar bir yakınım ekpss girecek şu an da aof işletme okuyor ve son sınıfta bahar döneminde tek ders verip mezun olacak. Mezun olması 4-6 Haziran'da Aof'nin yaptığı bahar dönemi dönem sonu sınavına bağlı.
Ekpss Nisan ayında yapıldığı için lisans olarak başvurmasında sakınca var mı sorun çıkartabilirler mi? Mezun olabilecek konumda olduğunu gösterir belgeyi nasıl temin edebilir?
Yönetmelik de durum izah edilmiş gerçi ama sizlere danışmak istedim emin olabilmek adına.
Ekpss Nisan ayında yapıldığı için lisans olarak başvurmasında sakınca var mı sorun çıkartabilirler mi? Mezun olabilecek konumda olduğunu gösterir belgeyi nasıl temin edebilir?
Yönetmelik de durum izah edilmiş gerçi ama sizlere danışmak istedim emin olabilmek adına.
EKPSS, ortaöğretim, ön lisans veya lisans düzeyinde eğitim veren kurumlardan mezun veya sınavın geçerlik süresi içerisinde mezun olabilecek durumda olan engelli adayların eğitim durumları ve engel gruplarının yarattığı dezavantajlar gözönünde bulundurularak Başkanlık tarafından yapılır veya yaptırılır. Adayların atanabilmesi için yerleştirme tercih işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla mezun olması gerekir.