Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mevcut memur olarak sınava girenleri diskalifiye etmek için..?

Arıkan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Memur olup ta Sınava giren Kaç kişi var ? çözüm diskalife etmek için
Nerden baksanız 75 bin kişiden 8 bin kişi vardır . Bu durm da olanları sadece teknik kadrolara başvurabiliyor

Yani GİH ,VHKİ , B. İşletmenlik kadrolarına başvuramazlaaaaar sadece ve sadece kendi mezun oldukları teknik kadrolara başvurabilirler .

O zaman yapılması gereken basit herkes akim bimer yazsın sadece lise için 2001 , ön lisans için 3001 , lisans için 4001 kod verilirse bir tane dahi sınava giren memur başka bir yeri seçemez boşu boşuna sınava girmiş olur

Bu şekilde işsiz olan engellilerde memur olur yoksa yine aynı kişiler kurumdan kuruma geçer işsiz gene işsiz kalır

Sonuçta bu sınav ne için yapılıyor işsiz olan engellilerin iş sahibi olması için fakat biz de ise tam tersi olarak kullanılıyor kurumlar arası geçiş ve yükselme sınavı gibi bu devran böyle gitmez

Yani bu durum çok karışık.Alan değiştirmek isteyebilirler. Ama bu hiç işi olmayanların nasibini kapatıyor. Sonra da nasibin varsa olur vss.... Nasibim nasıl olsun????? MEB de memur olup şikayet eden bile var? Her , iş ortamında, memurlar arasında her yerde sorun var! olmaması imkansız.Engelli olmasa da memuriyetlerde sorunlar hep var. Çoğunluk memnun değil ama işi sonuçta. İnsanlarla uğraşmak başlı başına zor tabi. Hayatın kendisi bu.İşi bulduk mükemmelini arıyoruz.Ya muhtemelen herkes rahat etmek ister, etsin de ama bunu yetkililer düşünmemekte. Kurumundan memnun olmayanı baska kanalla yükseltse, değişse bir sorun olmaz.

Arıkan

kardeşim senin dediğin gibi olursa mühendis sağlıkçı öğretmen düz memur olur bu ne kadar mantıklı adam yıllarını vermiş bi meslek sahibi olmuş hemde engelli hali ile zaten nitelik kodu isteyen bi kadro mezunu değilsen nitelik isteyen kadrolar seni ilgilendirmez ki bırak adam gecsin mesleğini yapsın

Arıkan çok akıllısın sanırım .bende lıse mezunuyum ve bır kurumda hızmetlıyım.bu yıl sınava gırdım memur olmak ıstıyorum.sen bu yıl atansan seneye memur olmak için gırmıycekmısın gırceksın.hatta ılerlesen şef bıle olmak ıstıyceksın.o kodları lıse duzeyı 2001 işaretlıycez zaten bızde .bu çözüm deyıl kardeşim.akıllı olun.çözüm burdan bır bırlıktelık çıkarıp bımere yazıp tum engellılerın atanırken memur olarak atanmasını saglamak..engellıden hızmetlı olurmu.mantıken ters bır defa.saglıklı olan yurttan yetşşenler sınavsız memur olsun.şehıt yakınları memur olsun.ama engellı hasta sakat olan vatandaş çöp taşısın mantık bumudur...

Bu yıl sınava tekrar giren sayısı bayağı fazla o yüzden puanlar 2 3puan fark eder sıkıntı şurda şahıs gih kadrosunda bulunan kişi tekrar sistem tercihine izin veriyor olması şahıs tercihi yapıyor sistemde onu atamasını yapıyor fakat gidemiyor ama o kadro tercih yapılmış oluyor

Hocam şimdi kurum içi yükselme sınavları oluyor fakat normal kpss ye giren bu sınavları bekliyormu bekliyor bir daha kpss ye girmiyor girsede mümkün değil kazanamıyor fakat engelli sınavlarında engelliyi geçmek kolay adam sınava giriyor tekrar kadro işgal ediyor görevde yükselme sınavı gibi kullanıyor

18 yıl sonra defter kitap açıp çalışıp atandım. Üstelik 90 puanla, KPSS'de 80 üstü çalışmadan alıyorum. Oturup ders çalışmayıp sonra burada DİLENCİ ağzıyla şu muhabbeti yapanları anlamıyorum. Gidin bir sokak başında mendil açın! Burada hakkıyla puan almış, mesleğini yapmak isteyen insanları dibe çekmeye çalışarak değil. Geçen atamada lisede 90 puan üzeri en az 200 hizmetli atandı. Bu adamlar memurluğu hak etmediler mi? 3. atamada memur olarak atanan 79 puanlılar daha çok mu hak etti ? Biri çıkar hakkımı helal etmiyorum , diğeri diskalifiye edin der vs..

Arıkan
Ben belediyede çalışıyorum. Belediyelerde görevde yükselme sınavı olmaz ! OLUR ile vekaleten her iş yaptırılır. Ben bir ömür boyu memur olarak kalmaya mahkumum. Unvan değişikliği sınavları da sadece Mühendis seviyesinde açılır 4 yılda bir onada maalesef okumaya gücüm yetmiyor. Çok isteyerek evimden uzakta kirayla yaşamaya gelmedim ama 2. atamada 70 memur seçeneği verip bizi 90,65 puanla evimden 1300 km uzağa atadılar. Belediyelerin tayin hakkı da yok ! Hani bilin istedim sonra aynı şeyleri sizlerde yapacaksınız.

Hocam sen öyle diyorsun fakat bunu herkes kullanıyor sonrada işsiz gene işsiz kalıyor

MySQL siralaman neydi senin atandiginda birde belediye de maas nasil bilgi verirsen sevinirim. Ayrica bn memur degilim ama dediklerine katiliyorum. Memurlari tekrar sinava sokmama mucadelesi yerine ders calisma mucadelesi verilmeli

Kardeş git yükselme sınavına gir engelli sınavıyla yükselme işsizi işsiz bırakma

Arıkan o zaman biz memurları da sınavsız mühendis yapsınlar. BİMER e yaz bunu. Nasıl olsa kurumiçi sınav doğru dürüst açılmıyor. Açılsada bazı kurumlarda açılıyor bazılarında açılmıyor. Açılanlarda ise siyasi tanıdığa göre yükselme oluyor. Bu şekilde mantıksız fikirler üreticeğine bunları bil ve mantıklı fikirler üret.

Mantıksızlık ne ders çalışmadığımızı nerden biliyorsunuz ben okul yüzü görmedim tüm okulları dışardan bitirdim gece gündüz çalıştım puanım da iyi fakat sizin iş olmaz olmaz tamam ben yazarım size yükselme sınavında yardımcı olsunlar fakat kurumlar arası geçiş sınavı gibi engellilerin sınavıyla yükselme işini unutun

OrtaÖğretim 16.873 en az giren tekrar 8 bin kişi
Önlisans 8.289 Mevcut memur sayısı en az giren 5000 sınava
Lisans 11.847 mevcut memur en az giren tekrar 6 bin
Lisansüstü 859 mevcut memur

memur olup ta EKPSS ye girenlerin Allah bin kere belasını versin hemi.... nankör herifler zaten atanmışsınız daha allah tan belanı mı istiyon bence bu tip adamları diskalifiye etsek eminim birçok işssiz atanır iş bulur...

Arkadaşım o beddua döner dolaşır seni bulur. Nankör lafınıda sana iade ediyorum.
Sizin beddualarnız ve konuşmalarınızla devlet elimizden hak ettiğimiz sınav hakkını elimizden almaz.
Adam sınavı kötü geçmiş düşük puan almış en ağır şartlarda stresli kurumda memur olmuş. Üstelik ek ödeme de yok. Şimdi bu adam ek ödemesi olan daha stressiz daha rahat bir kuruma niye geçemesin sınava girip ? Bana bunu mantıklı bir şekilde izah edin. Söz tercih yapmayacağım. Unutmayın ki kurumlar arası geçiş torpille oluyor. Torpilin yoksa öyle belediye gibi ek ödeme yapan kurumlara geçemiyorsun.

GND nickli şahıs bela okuyana belası bulaşır ... Allah seni bildiği yapsın..
memur olarak tekrar sınava girenler bir üst kadro hariç tercih yapamadıklarından pekte bir şey kaybetmiyorsunuz.
Ayrıca yukarıda mssql o kadar güzel açıklamış ki hepiniz hala zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsunuz... yazık yahu.
Sende çalış daha yüksek puan al atan, bu kadar basit. Hala neyin kafası bu anlamadım yani

ayrıca bence şuan yürürlükte olan memur olan tekrar aynı sınıf kadroya başvuramaz maddesi kaldırılmalı ki daha iyi bir kuruma geçebilmeliyiz. zor ama imkansız değil.

Sistemi kursunlar puanı yüksek olan istediği ek ödemesi olan rahat kuruma gitsin. Memur oraya giderse boşalttığı stresli yoğun iş olan memurluğa da puanı düşük olanı alsınlar.

Yani gemiyi kurtaran kaptan normal kpss zor yükselme sınavı ile de uğraşamam engelli sınavı kolay gemiyi kurtardım gerisi ne yaparsa yapsın mantık bu o zaman siz yolunuza biz yolumuza hayırlısı

yav arkadaş adam mühendisse mühendisliğini öğretmense öğretmenliğini yapsın bırakında yok memur olmuş yeter falan adam boşuna mı okudu onca sene konuştuğunuz konuya bak

O zaman gitsin görevde yükselsin yada normal kpss ye girsin nasılsa kazanamayan engellileri geçmek kolay gir sınava durmadam her yıl yer değiştir kurum değiştir aynı sayılar dönsün dursun devlet madde koyacak atanan bi daha giremez teknik kadro açılmaz git görevde yüksel

Arıkan sen kendinin işinin olması için bizim dediğimiz ve haklı olduğumuz konuları anlamamakta ısrar ediyorsun. Görevde yükselme sınavı çoğu kurumda yok ikinci yazışım bak bu. Görevde yükselme sınavı olan kurumlar ve sayısı çok az. Çok az olan bu görevde yükselme kadrolarına da torpili yüksek olanlar giriyor.
Biz puanımız düşükken en stresli en yoğun olan kuruma düştüysek. Şimdi daha iyi bir kurum için niye KPSS ye girelim. Buyur sen gir KPSS ye. %3 engelli kadrosunu niye sana bıraklım puanın düşük diye.

Dogru millet işsiz olan kesim engelli halinden memnun baksana hiç sesi çıkan yok öyleyse bana ne ben ikinci de de atanırım kendileri bilir herkes bana ne kim naparsa yapsın

Belki de başkalarının hakkını yiyerek kul hakkına girmek istemiyorlardır.

Görevde yükselme diyen arkadaşlar ben normal kpss ile 9 yıl önce memur oldum sonradan rahatsızlandım geçen yıl gys oldu girdim ve 1.yedek oldum tüm yedeklerin şefliği verildi ben hariç müdür beni rahatsızlığımdan dolayı ayırdı bunu kendi isteğiyle yaptı ben onu allaha havale ettim.bende bu yıl ekpssye girdim kendi ilimden başka yer yazmayacam çünkü torpilim yok.diyeceğim o ki gys de çare değil isteyen istediği sınava girer bunu ancak kanun engeller

kvsrr

Tamam da bu sınavla şef olamazsın ki şef kadrosu yok ki ne olmak için girdiniz peki gih olmaz vhki de olmaz o zaman

Olur benim kadrom bilgisayar işletmeni

Ne olur unvanın işletmen kadron gih sen hiç bir yere başvuramazsın gih sin

Üst Alt