Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mevcut memur olarak sınava girenleri diskalifiye etmek için..?

Arkadaşım ben 657 değilim 399um o yüzden gih vhki falan olmaz 399 da

Onu baştan desene
Yoksa gih -vhki -işletmen şef müdür hepsi genel idari hizmetler hep si aynı kadro
sen diyorsun memurum fakat değilsin

gesili3806

Hocam lisans tam bir muamma mevcut çalışan 11 binden fazla sınava giren 8 bin bunun kaçı mevcut memur ona bağlı senin iş

399 nedir biliyomusun kitlerde çalışan müdürler hariç tüm memurlar 399dur memurdur yani memur olmasam kpss ile nasıl atanabilirim

Ekpss kitlere alım yapıyomu bilmiyorum ama bilginiz olsun kitte maaş biraz yüksektir ama kurum değişikliği tayin büyük torpil ister bunları bilerek tercihte bulunun

adam öğretmen olmuş olsun cebimde altın bilezik daha güzel bir yere girerim belki diye sınava giriyordu bizim sınıfta,sınava girmeden önce konustuk bunları söyledi tekme tokat dalacaktım şerefsize, bir insanın hayatıyla oynuyor kendi zevkleri için

bu denyo zaten mat öğretmeni ful yapıyor muhtemelen bask bir bölüm kazanacak kendi işi de açıkta kalacak bir süre

olan gariban engellielre oluyor, bu ülkede kimse kimseye acımıyor

devlet adam olsa direkt meslekten ihraç eder böylelerini,bu ülke gerçekten büyük bir yengeç sepeti herkes birbirini aşağı çekmeye çalışıyor,demek ki bu tür adamların ellerinde fırsat olsa seni beni sokakta öldürürler gözlerini kırpmadan

kvsrr kitlerde maaşlar ne kadar ? Kit denilen yerler nereleri oluyor ? Mevcut kitleri yazabilirmisiniz ?

Adam biri çıkmış hakkımı helal etmiyorum diyor sen kimsin uğraşsın çabalasın yüksek puan alsın hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçmek için çabalasın sen hakkımı helal etmiyorum de senin ne hakkın var ders çalıştında bizmi engelledik biz alnımızın teriyle çalışıyoruz
işimizede sınavımızada

Dhmi tmo tpa mke gibi kurumlar kittir netten daha detaylı öğrenebilirsiniz ben önlisans mezunuyum 3100 maaşım

kvsrr tercih kılavuzunda kit mi kamu mu nereden anlayabiliriz ? Maaş farkı oldukça yüksek. Ben lisans mezunu VHKİ yim memurdan yaklaşık 60 TL fazla alıyorum. Maaşım 2320 TL vergi indirimi dahil.

Memur olanlar isterlerse tekrar tercihte bulunup memurluğa atanabilirler. Evet engelleyici bir madde var fakat mevzuatta bu engellemeyi boşa çıkaracak boşluklarda var. Siz kalkıp memur olan biri teknik öğremenlik vs de seçemesin diyip oraya buraya yazmaya devam ederseniz bu edindiğim bilgiyi bende her yere yazmaya başlarım olandanda olursunuz.!!!

Dene ben öyle atılan biliyorum dışar da kaldı 1 yıldan fazla

Kılavuzda 10-1 9-1 yazan derece kısmı varya ben sınava girdiğim yıl kitlerde o kısım boştu şimdi nasıl bilmiyorum maaş düşsün gözümde yok engelden dolayı sıkıntı yaşıyorum ailemin yanında daha rahat olurum o yüzden şehir dışı yazacaklar bence iyi düşünsün

Enginsar kardeşim burda memur olan memur tercıhı yapar yazıp insanları yanlış yönlendırıp bır çok kişinın kadrosunun boş kalmasını sağlayabılırsınız...yanlış yönlendırmeyın.memur olan memur kadrosunu tercıh yapamaz.ancak hızmetlı memursa bır ustunu memurlugu tercıh yapabılır.memur ıse teknık bölümlerı tercıh edebılır.yoksa keyfe göre mebde memuruum beyenmedım aynı şekılde saglık bakanlıgını tercıh edeyım yok öyle bir şey ..dıkkat edın .haksızlık oluşur ...burdan bırı yanlış anlayıp yanlışlıkla tercıhını memurken memur kadrosunu tercıh yaparsa bır kışının hakkına gırmış olursunuz....

gih olanlar gih kadrolarına başvurabilir bir sakıncası yok. örnek ben.2013 te milli eğitimden iskiye geçtim.neden mi geçtim arasında 600 lira maaş farkı vardı.neden mi zamanında milli eğitimi tercih etttim? çünkü iski personel almıyordu.ben çalışıp sınavdan iyi netice alıyorsam kodronun da iyisini seçmek hakkım olması gerek.

Arıkan

Bakın bilmediğiniz okadar çok şey varki, atılma gibi bir durum söz konusu değildir. Eski memuriyettten ilişik kesen biri 6 ay içinde tekrar eski görevine dönebilir.

GİH kadronun tekrar GİH kadro tercih edip edemeyeceği tercih kılavuzunda yazar. Tercih kılavuzunu dikkate almanızı tavsiye ederim.

12) Halen memur statüsünde çalışanlar, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet
Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde yer alan; “Halen memur olarak
çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı
3
olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin
kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz,
yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.” hükmüne uygun olarak tercihte bulanabileceklerdir.

ösym yerleştirme merkezi atama merkezi değil.ösym yerleştirdiğinde ösym nin işi bitmiştir demek.geri kalan iş ve işleyiş iki kurum arasında olur.ama 001 ilebiten kadroların tercihine memur olanlara engel koyabiliri eğer koymazsa yerleştirmeyi büyük olasılıkla yapmış olur.yerleştirdikten sonra atama konusu ösym nin işi değil

Arıkan

Dostum engelleyici maddeyi biliyorum. Yukarıdaki mesajlarımdada belirttim bunu üstelik. Maddeyi koymana anlam veremedim? Evet bu madde engelleyici diyorum bende ama bu maddeyi boşa çıkaran başka maddelerde 657'de var bilenler bu maddeyi kullarak geçebiliyor. Detaya inmeyeceğim şimdilik!

[FONT=sans-serif]Halen memur statüsünde çalışanlar, Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin DevletMemurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin 14 üncü maddesinde yer alan;Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkinkadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz,yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz. hükmüne uygun olarak tercihte bulanabileceklerdir.[/FONT]

[FONT=sans-serif]([/FONT][SIZE=3][FONT=sans-serif]Ben su an teknisyen olarak çalısıyorum ama memurluk veya veri hazırlama istiyorum tercih yapamazmıyım.)[/FONT][/SIZE]

Üst Alt