Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

Takim elbiseye flan gerek yok ozmn anladigim kadariyla sonucta hizmetli kadrosuyla gidioruz klask pantolon ve gomlek yeterli oluck.atandigimz yere gdince ilk mudurlemi muatap oluoruz

bi sene aday memurluktan sonra işten çıkarılma ihtimali varmı yani müdür falan istemezse çıkarabilirmi başarısız olunması halinde çıkarılabilir yazıyo bi yerde okumuştum

Bir yıl boyunca sakince çalışıyoruz yıl içerisinde egitimlerimiz olacakmis onlar asalet tasdiki icin prosedurmus.yuz kizartici bir sorun yaşamadıkca tasdik oluyor ama sorun yasarsan en fazla süreyi 2yila uzatır müdür atandiktan sonra okulda varsa memur ile yoksa mudur Yardımcısı oda yoksa direkt müdür ile görüşün.ilk görünüm iyi olmali ki masa basi vs is alabilme ihtimali birazda olsa Artar

Dostum teog osym sınavları vs okulda olunca mecbur seni görevlendircekler siralari sınıfları duzeneleme rakam vs icin bunlari yapiosn 10da sinav baslio 12.30da bitio mis gibi haftasonu o islem icin maasina ek 65tl ekleniyor bilen adamdan daha iyi bilemeyiz bunu senelerdir hizmetli olan adam söylüyor yani uydurmuorz

Ben lacivert bir klasik keten pnt giydim siyah ayakkabı rugan kemer cizgili pembeli gömlek giyindim yani daha düzgün kalkip tshirt kot giyersen aynı algı olusmaz

izmir mebe gittim bornova altındağ ilköğretim okuluna atandınız ve işbaşı için bornova mebe gidin dediler

Allah herkesin işini gücünü Rastgetirsin hayirli olsun Insallah Sivas Meb.

arkadaşlar ankara meb den haber alan olursa lütfen buradan bizleri bilgilendirsin

Arkadaşlar Ankara için biraz önce İl Milli Eğitimi aradım. Karanameler valiliğe onaya gönderildi dedi henüz gelmedi bekliyoruz. Haftaya belli olur dedi. Tebligatlar içinde evinize göndereceğiz isterseniz gelip elden de alabilirsiniz dedi. Yani anlayacağınız çok kısa bir süremiz kaldı Angaralılar.. :)

Batıkent'de oturuyorum kardeşim. Sen neresindensin

Zamanın Ötesinde

Şehir dışındaydım. Sabah gelir gelmez ilk aramamda çıktı. Pazartesi veya salı tebligatı elden alırsak göreve başlarız gibime geliyor. Haydi hayırlısı kardeşlerim

Zamanın Ötesinde

Kardeş git bi konuş bence sen başladım 3 gün oldu ne kadar erken o kadar iyi 15'inde maaş yatıyor ben mesela 3 gün bu ayda 15 günde diğer aydan toplam 18 gün, bide 1 aylık yerleşme parası falan diyorlar toplam 48 günlük maaş alacağım tavsiyem arama ile olmaz direk git ben kaç kere Tekirdağ gittim merkeze gittiğimde '' sizin atamanız 23'ünde belli olmuş biz sizi aramayı unutmuşuz '' dediler haberin olsun bence git! Konuş nedir ne değildir çünkü bakanlığa yazı gelmiş en geç ayın 30'una kadar iş başı yaptırılsın diye yani .. 1'inde falan olmaz o iş

Bende bugün başladım. Masa işi vermediler temizlik verdiler.

Okul kardeşim sağlık meslek lisesi. Evime yakın bi yer istemiştim ama pek de yakın sayilmaz

Hatay meb son durum bilgisi olan var mı acaba?

hatay meb son durum bilgisi olan var mı aaba

Arkadaşlar MEB'e atananlardan emekli olmadıgımıza dair SKK'dan belge istiyorlarmış doğru mu ? bu belgeyi E-Devletten alabiliyor muyuz ?

sakarya mebe gittiğimde evrak olarak sgk hizmet dökümü istemişlerdi. sgk kurumuna gittiğinde hemen verirler e-sgk kaydı deyince Zamanın Ötesinde

Üst Alt