Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

meb ankaradan haber alan lütfen buradan haber versin

Henüz haber yok bekliyoruz bakalım.. pazartesi ya da salı herşey belli olur

Arkaşlar şimdi ben ilçe millî eğitim müdürlüğü atandım bu milli eğitim müdürlüğü benı okula ver me ihtimali varmı ben okul iştemıyorum cvp

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MEB ilçe müdürlüğünde atanıp işe başlayanlar. kacta iş başı yapıyor kaçta çıkıyorsunuz? ben 8:30-17:30 acaba her yer için standart mı
suat yılmaz sen istemediğin sürece yok diye biliyorum ama kontenjana baglı. eğer okullarda acık varsa oraya verirler

Onu ilçe MEBdeki atama bölümündeki yetkililerle görüşürsün suat yılmaz kardesım engel durumunu göz önünde bulundurarak senin için uygun yere verirler sıkma canını

Engellilerin isteği dışında görev yerleri değiştirilemez. Yerinizi değiştirmek istediklerinde bunu dile getirin yasal olarak bu hakkınız.

Nöbetteyiz.. Tebliğat alan olursa ya da MEB'ten aranan olursa bizide bilgilendirsin lütfen..

bende hizmetli girmiştim ama masa başı verdiler çünkü masa başı elemana ihtiyaç vardı beni koydular oda verdiler bana tek başına bilgisayardan yazışma yapıyorum

Nöbetteyiz.. Tebliğat alan olursa ya da MEB'ten aranan olursa bizide bilgilendirsin lütfen..
kendin gidecen ben öyle yaptım

Kurtulus1905 yok kardeşim.. ankara'ya atananların hiçbiri işe başlamadı henüz.. Evraklar halen bakanlıkta imza için bekliyormuş..

[USER=5705@Zamanın Ötesinde bence şahsen Ankara MEBe git sor kardesım nolur nolmaz

emre_61ts sabah burada 4-5 tane ankaralı arkadaş vardı.. onlar bugün aramışlar hepsinede evraklar henüz imzalanmadı demişler.. boşuna meb'e gitmeyin demiş buradakı bir arkadaşa..

26 eylülden beri çalışıyorum 15inde maaş alıcam 3900 tl normal maaşım 2599 tl...
2200 alırsın diyenlerede selam olsun :D

Üst Alt