Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

ugurafiye Kardeşim bazı bilgileri düzeltmem gerekiyor. Çok önemli değil ama diğer arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılabilir.
Okulun değil bağlı olduğun ilçe milli eğitim müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankaya gidip hesap açtıracaksın. Hangi banka olduğunu onlar söylemiştir zaten.
O bankadan aldığın hesap bilgilerinin yazdığı kağıdı okula vereceksin ama o kağıt okul için değil, bağlı olduğun ilçenin maaş birimi için gerekli olacak. Yani ya başlama yazısını ve diğer evrakları sana verip bunları ilçe maaş birimine götür diyecekler, ya da okuldan başka biri o belgeleri götürüp oraya verecek. Büyük ihtimalle sana verirler. Şimdiden hayırlı olsun. 6 sınıf ile 1 tuvalet çok çok rahat bir iş. hepsini toplasan 1 saatini alır temizlemek. müdürün akşam yoğun oluyoruz dediği olay, öğrenciler çıktıktan sonra mesai bitimine kadar sınıfların temizlenmesi gerektiği için geçen sürenin darlığındandır. eğer ikili eğitim veriliyorsa akşam gerçekten zaman darlığı yaşarsınız. tam gün eğitim ise sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü mesai bitimine kadar en az 2 saatlik bir boşluk olur temizlik yapmak için.

engeline bağlı

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben bugün İstanbul meb ile görüştüm evlere tebligat yollama yetişmediğinden ist meb sitesinde duyuru yapcaklarmış oradan tc ile sorgulama yapılacakmış hangi ilçelere okullara vs atandığımız yazcakmış bu akşam veya yarın siteden kontrol edin açıklanır açıklanmaz ertesi gün gidip iş başı yapabilirsiniz dedi en son tarih 30 unda iş başı yapacaksınız dedi.

davetsiz ben ilçe mebde calısıyoruım evrak işi yapıyorum şimdilik temizlik yapmadım bugüne kadar sanırım onu kantinci yapıyor tamamen ordaki yetkililerin insiyatifine kalmış...

ben 3 tane lise yazdım.. 3 lise'de bizim eve çok çok yakın 60 metre uzaklıkta falan.. İlçe MEB çok uzakta oldugu için yazmadım.. en az 2 arabalık yer İlçe MEB'in uzaklığı

davetsiz ben yapanları biliyorum. Bu tamamen kişinin sağlık durumu ile alakalı. Bu örneği her zaman veriyorum; bir arkadaşımız vardır kulağında duyma kaybı olmuştur veya gözünde hafif bir görme engeli oluşmuştur gidip %40 rapor almıştır ve sınava girmiştir atanmıştır. Başka bir arkadaşımız vardır, koltuk değnekli veya tekerlekli sandalye kullanıyordur. Şimdi bunların ikiside engelli ama kalkıpta aynı kefeye koyarsanız olmaz. Amirin göz önünde bulundurduğu şey budur. Size yapabileceğiniz işi verir. Bu illaki temizlik olacak demek değildir. Bir okul vardır içinde kütüphanesi olan, sana masabaşı iş veremezler imkan olmadığından, kalkıp kütüphane sorumlusu yaparlar veya santrali vardır oraya oturturlar.
Bu arada temizlik işinden de bu kadar korkmayın arkadaşlar. Başınızdaki amir insan evladı ise zaten size ağır bir iş vermez. Sıkıntı insan evladı olmayan birine denk gelirseniz olur. Onunda çareleri bulunur ama merak etmeyin. Karşınıza çıkacak kişiler insan evladı olanlardan olur da rahat edersiniz inşeallah..

İstanbulda da yok bi hareket daha arioruz cuma is basi diolar ama hicbsey belli degil nasil olck bklim

Ankara için arkadasın biri paylaşmış. Aradığında kararnamelerin valiliğe imzaya gönderildiğini söylenmiş. Muhtemelen cumaya kadar gelir tebligat aşamasına geçer..

Arkadaşlar bugün beni aradılar ilçe müdürlüğüne gittim.oradan okula yönlendirdiler. yarın inşallah okulda iş başı yapacam.. hizmetli kadrosundan atandım ama ayak engelim olduğu için masabaşı iş vereceklerini söylediler.bence endişe etmeyin çünkü bana 30 eylüle kadar herkesin iş başı yapacağını söylediler..

hayırlı olsun fatma bizde atandık ama hala bekliyoruz bütün iller tek tek göreve başlatıyor ankara dan tık yok

Fatma97

fatma hanım ilçe millî eğitim müdürlüğü de nıye calişmiyonuz kı

ben de milli eğitim müdürlüğü yazdım burası cıkarsa benide mı okula gendercekler ama ben okulada calişmak istemiyorum ben milli eğitim müdürlüğü calişmak iştiyorum ....

suat yılmaz hayır ben zaten evime yakın bir okul tercih etmiştim. tercih ettiğim okula verdiler. davetsiz bende bu sabaha kadar bekliyodum. acaba olmadı mı diye. ondan buraya yazmak istedim. inşaalah ankarada bu cuma ya kadar atananları arar..

Fatma97

aaaa öyle desene bende korktum ya şimdi rahatladim

Arkadaşlar benide mebden aradilar gittim 5 tercihten 4.cusu geldi.ortaokiula atandim ise basladim ilk gun memur abimiz var eski baya bana ya yanıma verir mudur seni yada kütüphane ye bakarsın dedi velhasıl mudur geldi ikinci günümde çağırdı beni hayırlı olsun falan bende temiz giyinmisim jilet gibi bana bakti bu kıyafetle olmaz oğlum hayırlı olsun fln pc den anlarmisin ileri derece biliyorum herseyinden anlarim dedim sonra bana git eve üstünü değiş öğlene kadar dedi sonra bahçeye falan bir wclere bak deyince şok oldum tmm müdür bey dedik çıktık üstümüze değiştik bi hizmetli arkadaş daha var sağolsun anlattı abi seni deniyorlae asaletin tasdik olana kadar sallama isine bak surekli temizlemiorz bahçeyi dedi aksama kadar 6 7 kez elimizde kova firca çocukların attığı çöpleri temizledik sonra wc olayi dedim o sorun olmuo abi birde iskur personelleri yok daha gelince rahatlariz cok yapmayiz ben arka kapiya bakiorm sende iceri gecersin dedi bikac ay çalıştıktan sonra inşallah iceri masabasi kutuphane vs bi is verirler yoksa büyük sıkıntı strese gelemiyorum ztn allah yardımcımız olsun ekmek parası atanalim allah büyük dedik artık yapacak bisi yok kasmadan elimizden geleni yapacağız inşallah iyi yerlere geliriz

peki maaş kaç verıyorlar

bende bugün ikamet ettiğim ilçede, ilçe meb muhasebe bölümünde işbaşı yaptım, bize nerde çalısmak istiyorsun diye soran olmadı okul vs sectirmedi toplantı olmadı sadece evrak tesliminde ne iş yaabilirsin vs sordu c bilgim ileri seviye world exel vs iyi dedim dilimi eşek arısı soksun direk muhasebe dayadılar :)

Baslayan arkadaslara hayrli olsun darisi badimiza biz hala bekliyoruz istanbulda.yeni baslayanlar neler yaptinz bilgi verin lutfen takim elbisemi giydiniz ilk gun karsilama tavurlar fln nasildi bilgilendirin bizi

İş başı yaptım bi günde.. Engelliye acayip yardımcı oluyorlar hizmetli olarak atandim fakat bana memur odası verdiler okulda masam bilgisayarım var mudur mudur yardımcısı etrafımda dort dönüyor yardımcı oluyorlar .. ciddi anlamda engelli iseniz Marmara Ereglisinde memur olmanızı tavsiye ederim ..

12/2 Hizmetli Maaşı yazıyor internette fakat 13/3 hizmetli maaşı yazmiyorum " 13/3 memur maaşı " yazıyor 13/3 hizmetli olmaz diyorlar nedir ne değildir?

Sivas'a atanan arkadaşlar bana mesaj atmışlar yarın göreve başlama onayı çıkmış yarın 8:30 meb gelin diyor bilginize

Arkadaşlar hizmetli memurla ayni haklara sahiptir zaten 657ye tabidir.ben ilk gün normal giyinmistim orada memur odasinda bir memur sağolsun bana ilk izlenim önemlidir dedi oyuzden klasik pant ve gomlek giyindim bakımlı göründüm yani okadar.ayrica sukretmesem buray isyan cumleleri siralardim bosuna konuşmayın 86.85puanla hizmetli seçmenin nedeni ihtiyaç olmasa ikinci atamayi beklerim benim toza alerjim var ve haplarimi duzensiz aldigim takdirde kriz geçiriyorum ataklarim sıklığı artıyor.kronik atipik psikoz um.ama memurun bana sledkklerinin disinda bisi olunca insanın zoruna gidio engelli dendiginde direkt dislanma olusuo insanda.her kurum da iyi insanlarda var acımasız da.maas 2184tl dir orta ogretim 13/3ler için haftsony sinav olursa sinav başı 65tl veriyorlarmis diger hizmetli arkadas soledi sağolsun.

Genel anlamda cok karisilmiyor ilk günlerde tabi ileride ne olur bilmiyorum arkadaş kimse sıkmaz zırt pırt kontrol etmez arada evrak gotur getir isi olur cok rahat der bende genel anlamda rahatım şükürler olsun ama pcden iyi anladigim icin kendime güvendiğim alanda olmak isterim rabbim haber bekleyen herkese kismetini versin ins ayin 30una kadar herkes işbaşı yapar hayırlı olsun

Üst Alt