Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

Meb tarafından tüm illere mail gönderildi raporlar inceleniyor. İşin uzaması bu yüzden. Sahte raporu olanlar tespit edilecek, ayrıca raporunda çalışamaz ibaresi olanlar ve rapor süresi süreli olup süresi dolanların rapor yenilemesi istenecek. Raporunda sıkıntı olmayanlar başlıyacak.

Enginsar bu bilgiyi nereden aldın banada ayın 29 undan sonra ara dediler rapordan falan bahsetmediler

Enginsar insanlara yalan yanlış bilgi vermeyin.. ben dün aradım ayın 29'unda ya da ekimin ilk haftasında işe başlarsınız dediler.. rapor konusunu sordum tekrar rapor ısterler mi diye hayır dedi.. komisyon nerede çalışacağınıza dair atamaları yapacak dedi..

kesin bilgi olmadan insanları yalan yanlış bilgilendirme günah.. Sahte raporu olanlar korksun.. zaten dün birisi yakalandı.. öyle birilerini gördüğünüz yerde şikayet edin.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın moduna girmeyin.. direkt şikayet edin

Haklisin kardes arkadas bol keseden sallamis su anda komisyon atama icin toplaniyor ve bu hafta gorev yerleri belirlenecek sanirim istanbul ve ankara evlere tebligat gonderecek direk aramayacaklar yani

Ben evrakları teslim ederken ne zaman başlarız dedim eylülün 30 una kadar başlarsınız dediler

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben milli eğitim müdürlüğü yazdım simdi ben milli eğitim müdürlüğünde mı calişcam cvp beklıyorum

Siz neye dayanarak beni yalancılıkla suçluyorsunuz ? Haddinizi bilin. Günahı bana öğretmeye kalkmadan önce iftira atarak günahı siz işliyorsunuz. Ben şu tarihte veya bu tarihte başlamıyacaksınız diye birşey yazdım mı? Bir çok il ptesi başlatmak üzere onayını dahi almışken meb tüm illere yazı gönderdi raporları inceleyin diye. Boş boş konuşacağınıza arayın sorun atandığınız yeri deyinki bakanlıktan raporlarla ilgili mail geldimi gelmedimi? Ondan sonra çıkıp burdan özrünüzü dileyin. Meb çalışanıyım ve sizleri bilgilendirmekti tüm niyetim maalesefki haketmiyorsunuz. Ne haliniz varsa görün.

Enginsar kafana takma sonuçta bunu söyleyen tek bir kişi o da senin vermeye çalıştığını bilgileri yanlış anlamış
Enginsar arkadaşımız rapor hakkında bilgi vermeye calismis ki söyledikleri de çok mantıklı
Sahte raporu olanlar ve raporunda çalışamaz ibaresi olanlar alınmayacak demiş bir kişi hakkında bir sonuca varmadan önce sonucuna vardigimiz şeyi iyice düşünüp sonuca varirsak daha iyi olur

Enginsar

zamanında benide kurra konusunda linç etmişlerdi...
bende bu yüzden bildiklerimi yazmıyorum çünkü bu forumdakiler teşekkür etceğine söylediğine pişman ediyorlar adamı...
bence sende bildiklerini söyleme de başın ağrımasın... :D
bu arada hangi meb?

heyecanla ankara meb den haber bekliyoruz heralde herkez ben gibi paranoya oldu sanki bir terslik çıktı göreve başlayamayacağım gibi şeylerle kendimi yiyip bitiriyorum

Ben bugün aradım haftaya ara dediler ankara meb. Tahmini ne zaman başlarız diye sordum net bir tarih veremeyiz dediler.

ankara meb bokunu çıkardı kusura bakmayın bu nedir yaaaaa engellilerin herşeyi yavaş ve sıkıntılı

Ankara MEB'ten hala haber yok.. bu nedir abi ya ? neredeyse herkes işe başladı bizi arayan bile yok.. eve tebliğat gelecek dediler tebliğatta gelmedi..

Kararname yaziliyor deniyorsa muhtemelen yarin gönderilir cumaya kadar imzalar biter. Ve tebligatın adreslere gonderilmesi baslanir. Tebligatin Ankara ici ele gecmeside en gec 2 gunu bulur. En kötü ihtimal Ankara için haftaya çarşamba iş başı olur tahminimce..

shark kararnamelerin yazıldıgını nereden bılıyorsunuz ? Diğer illerde arayıp çağırmışlar.. bizi aramayacaklar mı yani ?

Ankaraya atanan arkadaşlardan biri arayip sormuş. Onlarda kararnameleri yaziyoruz haftaya belli olur demişler. Kararname yazilip valiye gidecek oradan geri gelip tebligat gonderecekler yanilmiyorsam.

shark peki tebliğat eve gelirse evde kimse olmazsa posta kutusuna falan koyuyorlar mı acaba ? yoksa imza falan mı istiyorlar ?

Evde kimse olmazsa posta kutusunun ustune not yazip muhtara birakiyorlar. Ankara icin tebligati postaya verecekler dedi bir kac arkadas. Elden verseled 2-3 gun onceden baslardik. Ama hayırlısi olsun geç olsun güç olmasin..

merhaba engelli kardeşlerim. beni bugün tekirdağ MEB den aradılar bulunduğum ilçe MEM e gitmemi söylediler.atamam gerçekleşmiş ,okulun adınıda söylediler.bende gittim MEM e ,sisteme girdi memur bayan,henüz atama kararnamem sisteme düşmemiş ama akşama kadar düşer dedi.yarın gelmemi ve atama kararnamem gelir gelmez işbaşı yapacağımı söyledi.yani muhtemelen yarın kararnamem onaylanacak ve bende nasipse yarın öğleden sonra işbaşı yapacağım.bu arada okula gittim ,müdürle tanıştım biraz sohbet ettik,iyi görünüyordu başlangıç olarak herşey.onlarda bekliyorlarmış,haberleri varmış hizmetli kadrolarına birinin geleceğinden.müdür bey bana bir kat ;ortalama 6 sınıf ve o katın tuvaletini verecekmiş ,akşamları yoğun oluyoruz ekseriyetle dedi.sonrada okulun çaalıştığı bankaya gidip hesap açtırdım,okula kararnamem ulaşınca banka hesap bilgilerini müdür yardımcısına götüreceğim.şimdilik bu kadar ,sağlıkla kalın ,ALLAHA emanet olun

nıye milli eğitim müdürlüğü yazmadın kı okul cok zor

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben ruhsal engelliyim.psikotik bozukluk var bende.nedendir bilmiyorum ama iş gözümü korkuttu biraz:)kimseyi karamsarlığa itmek istemem,yanlış anlaşılmasın ama ne bileyim işte ilk intiba,mecburen zamanla alışacağız artık

ugurafiye

Mesai saatlerinde esneklik filan oluyormuymuş. Bide orta öğretim mi senin okul yoksa lisemi kardeşim

ne yapalım 1 hafta daha bekleyelim geç olsun da güç olmasın şükürler olsun ki devlet memuru olduk hatırı sayılır bir maaş rahatlık sosyal imkanlar özelde çalışan arkadaşlarımızın ne derece rahatsız olduklarını biliyoruz ben kendi adıma bu işi bir büyük ödül bir piyango olarak görüyorum rabbime şükürler olsun akraba ortamlarında arkadaş ortamlarında artık işimizle övünebileceğiz insan gibi yaşayabileceğiz hepimiz için bu yeni işimiz hayırlı olsun hayırlara vesile olsun amin

Üst Alt