Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaslar oncelikle atanan arkadaslari tebrik ediyorum. ben 78.555 ile trabzona atandim antalyada ikamet etmekteyim. sanirim istedigimiz yerde calisabiliyormusuz sehir olarak ama surec nasil devam edecek bilgisi olan varsa burdan paylasirsa cok memnun olurum birde sorum olacak benim raporumda agir islerde calisamaz yaziyor temizlik v.s gibi isler yaptirirlarmi?

Bende 78.59 ile Ordu ya atandım en geç işbaşı ne zaman olur bilmiyorum, Hizmetli Memur yerine göre biraz sıkıntılı olabiliyormuş, tabi şartlara göre değişiyor.Ama bunada şükretmek lazım.

Atandığınız ilin Milli Eğitim Müdürlüğünden arayacaklar sizi evrak teslimi için. Gittiğinizde size bulunduğunuz ilde çalışmak isterseniz dilekçe doldururlar.

Ben de 78,372 puanla İstanbul'a atandım ama Ankara'da kalmak için dilekçe dolduracağım, öncelikle atama kararnamelerinin il milli eğitim müdürlüklerine ulaşması lazım o da haftaya çarşamba yada perşembeyi bulur...

Bir de ben bu sitede atamalardan önce liseler için puanların 77-78'lere kadar düşeceğini belirtmiştim ve tahminimde haklı çıktım...

Ben de Tekirdağ'ı kazandım.Lütfen bana şu an yapmam gereken şeyleri anlatabilir misiniz?Doldurmam gereken evrak vs filan var mı? Yoksa beklemeli miyim?

hafta ici atandığın kurumu arayıp bılgı alabılırsın furkan

Kurumla iletişime geçtim ama bana resmi yazı elimize ulaşmadı bizi sizi bir hafta içinde ararız dediler. Benim demek istediğim onlar bizi arayana kadar yapmam gereken bir şey var mı?

Bende Milli eğitime atandım. Telefonla görüşmemde henüz ösym den liste gelmediği söylendi önümüzde ki hafta gelir dendi. atandığım ile bir dilekçe yazıp yollayarak bulunduğum ile tayin ile atama yapabileceğimi söylediler ancak ben bizzat gidip yüz yüze görüşeceğim

slm arkasdaşlar bende,manisa meb hizmetli olarak atandım ama bende orduya aldırmak istiyorum atamamı nasıl bir yol izleyicez bilmiyorum

@kobra3452 hayırlı olsun öncelikle. Atandığınız ilin müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirsiniz. Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi dilekçeyi yollarsanız da kabul ederler, elden götürüp verirseniz de olur. Zaten daha bilgilerin gitmesi bir haftayı bulur, atandığınız ilin müdürlüğü sizi telefon ile arayıp bilgi verir. Buradan bilgiler ulaştıkça müdürlüklerle irtibata girenler yazarlar zaten, takip edip siz de arayıp sorabilirsiniz.

Bende kirklareli MEB e atandim 78.35 ile hayirli olsun hepimize..Bende kurumla konustugumda haftaya arayin dediler hatta surekli arayin dediler. Birde bisey soracagim , bu askerlikle ilisik kagidini e devletten cikartsak oluyormu ? Adli sicil kaydi falan

[FONT=PT Sans]Memur ve derecesi:Hizmetli 12/1
2016 Ocak maaşı (TL):2.344[/FONT]

[FONT=PT Sans]Memur ve derecesi:Hizmetli 9/2
2016 Ocak maaşı (TL):2,178[/FONT]

[FONT=PT Sans]Memur ve derecesi:Hizmetli 15/1
2016 Ocak maaşı (TL):2.151

arkadaşlar yeni atanan hizmetli maaşı hangisi oluyo bilen varmı[/FONT]

Ya şu "askerlik durum belgesi" ne oluyor?Daha muayene olmadım.Sıkıntı çıkarırlar mı?

Atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Milli Eğitim Bakanlığı'na atanan arkadaşlar isterlerse kendi ilerinde kalabilirler, bir önceki tercihlerde atananlar için Milli Eğitim Bakanlığı bu kolaylığı sunmuştu. Bu atamalarda da aynı kolaylığı sağlayacaklardır. Öncelikle atanların atanma belgelerini ÖSYM DPB'ye gönderir, DPB de atanan kişilerin göreve başlatılması için ilgili bakanlığa atananların isimlerini gönderir bakanlık valiliğe valilik milli eğitim müdürlüğüne gönderir. Atandığınız ilin İl Milli Eğitim Müdürlüğü sizi telefonla arar isterseniz burada isterseniz yaşadığınız ilde göreve başlayabilirsiniz der, siz de eğer yaşadığınız ilde görev yapmak istiyorsanız atandığınız ilin il milli eğitim müdürlüklerine istedikleri evrakları gönderirsiniz sonrasında evraklarınız bakanlığa gönderilir ve görev yapmak istediğiniz ile atama kararnameniz gelir sizi ararlar evraklarınızı verirsiniz ve göreve başlarsınız. Atananlardan isteyecekleri belgeler aşağıdadır.

İstenilen Belgeler:
-Diploma
-Nüfus Cüzdanı
-Engelli Sağlık Raporu
-EKPSS Sonuç Belgesi
-3 adet vesikalık fotoğraf
-Sabıka Kaydı
-Erkekler için Askerlik Durum Belgesi
-Halen kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı DMK kapsamında görev yapanlar için muvafakat belgesi

@Emrahsaricam www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak üstteki arama bölümüne Askerlik Durum Belgesi Sorgulama ve Adli Sicil Kaydı Sorgulama diye aratın belge oluşturun ve yazdırın, atandığınız kuruma verebilirsiniz sorun olmaz.

Birsey sorcam bu atamalar ne zamn oldu ne kacirdim.

@furkankuzu O belgeye ulaşacağınızı sanmıyorum yine de e-devletten bakabilirsiniz. Askerlikten engel durumunuzdan muaf olabilmeniz için askerlik şubesinin sizi askeri hastaneye sevk etmesi ve askeri hastanenin de sizin engelinizden dolayı muaf olduğunuzu onaylaması gerek. Atandığınız ilin il milli eğitim müdürlüğü askerlik durum belgesi isterse askerlik şubesinden alacağınız durum bildirir belgesini verirsiniz.

@juiceles 2014 EKPSS'ye başvuranlara bir tercih hakkı daha verildi, tercihler 4 - 11 Aralık arasında yapıldı sonuçları 16 Aralık'ta açıklandı. Kadro dağılımı aşağıdaki gibiydi.

İlköğretim/Ortaokul/İlkokul eğitim düzeyinden 210 kişi

Orta öğretim eğitim düzeyinde :1549 kişi

Ön lisans eğitim düzeyinde 126. kişi

Lisans eğitim düzeyinde 65 kişi

@mtunc52 Yeni rapor istemezler ekpss başvurusu yaptığınız raporunuz ile atanabilirsiniz.

arkadaşlar bende bişey sorucam. okuduğum kadarıyla kendi ilinize tayin hakkı veriliyor. peki atandığınız ilden İkamet etmekte olduğunuz il değilde başka bir il isterseniz yinede gönderirler mi?
(ne alaka diye düşünen arkadaşlar alaka kısmı uzun hikaye. :) )

Lalezar Atandığınız il değil de başka bir ile atamanızın yapılması için de atandığınız ilin il milli eğitim müdürlüğü sizi aradığında durumu iletirsiniz, atamanızın istediğiniz ile yapılacağını düşünüyorum. Çünkü bundan önceki atamalarda il milli eğitim müdürlükleri talep ettikleri ile şeklinde duyuru yayınlamıştı duyuruyu aşağıya ekliyorum. Ayrıca zaten atandığınız il sizden evraklarınızı talep edecek ve o evrakları Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderecek bakanlıktan atama kararnameniz onaylanıp talep ettiğiniz ile gönderilecek yani yaşadığınız ile değil de talep ettiğiniz il olmuş olacak.

Duyuru Konusu :2015 Engelli Personel Ataması İstenilen BelgelerDuyurunun Çıktığı Bölüm :İnsan Kaynakları (Atama) Şubesi
Tarih :27/05/2015

Duyuru Metni :

2015 EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) yerleştirmelerine göre İlimize yerleştirilen adaylar için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

İlimize yerleştirilen engelli personellerden farklı illerde ikamet edenlerin istemeleri halinde talepte bulundukları il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri emrine Bakanlığımız tarafından atamaları yapılacaktır. Bu durumda bulunan adayların atamalarının yapılabilmesi için 04/06/2015 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Müdürlüğümüze (şahsen, faks, posta, vb.) dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Yer değiştirme talebi bulunmayan adayların atamalarının yapılabilmesi için 19/06/2015 Cuma günü mesai saati bitimine kadar aşağıda belirtilen evrakların aslı ve fotokopileri ile ekli başvuru formunu doldurarak Müdürlüğümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adayların dikkatine önemle rica olunur.

Şimdi engelimden dolayı muaf olduğumu gösteren belgeyi mi vereçeğim kuruma?Yoksa o belgeyi alınça askerlik durum belgesine mi ulaşaçağım?

Life

2014de girmistim sinava 72puan aldim, bu aralar saglik sorunlari yuzunden pek dikkat etmedim hak tanindigini, gerci bu puanla bir yerede giremezdim sanirsam ortaogretim den.

herkeze hayırlı olsun bende tekirdağ mebna atandım.eskişehirde yaşıyorum.kaç gün içinde belli olur acaba.bide raporun aslı gibidir var aslı sorun olurmu...

Arkadaslar bende turkce ogretmenligi mezunuyum ekpssye hazirlaniyorum engelli surekli raporum var ama istihtam isaretli degil atanmam durumunda bi sorun cikarmi yeniden rapor falan isterler mi yardimci olursaniz sevinirim

kardeş ben 12/1 diye biliyorum. yani 2344 tl ocak 2016 maaşımız olacak.

furkankuzu Askerlikten muafsanız o belgeyi verirsiniz, atama esnasında askerlik durum bildirir belgesi isterlerse ona göre hareket edersiniz.

juiceles 2016 yılında yapılacak EKPSS sınavı başvuruları 23 Şubat - 9 Mart arasında sınav ise 24 Nisan 2016'da yapılacak. Şimdiden çalışmakta yarar var.

murat26ern Raporun aslı gibidir onaylı nüshası elinizde varsa sorun olmaz. 1,5 - 2 hafta içinde sanırım ararlar sizi.

ogrtmn Sınav başvurusunda sorun olmaz ancak atanma esnasında yeni rapor istyebilirler.

Merhaba, arkadaşlar bende meb'e atandım, evrakları ne zaman nereye götüreceğim detaylı bilgisi olan varmı?

Beni bugün Meb'den aradılar istediğin bir il varsa oraya da atanabileceğimi söylediler.

Bana da aynısını söylediler.Dilekçeyi verdik ama kesin kabul ederler mi? (Tekirdağ Merkezden Çerkezköy'e)Etmezlerse gidemeyeçeğim çünkü.

Üst Alt