Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atanan arkadaşlardan istenecek belgeler.

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
2010 yılında engelli kardorunda MEB e atandım tarafınzıdan istenecek belgeler şunlar olacaktır. Zaten tarafınıza yazılı olarak bu belgeleri hazırlayıp xx/xx/2015 tarihine kadar kurumumuza teslim edin diye posta gelecektir. O posta gelmeden ben size biraz bilgi vereyim MEB çalışanı olarak..Şimdiden hazırlayın belgelerinizi..

1-Öğrenim durumu gösterir belge Diploma aslı ve Fotokopisi
2-Sağlık Kurulu Raporu (o zaman bazı il MEM ler yeni rapor talep etmişti. Mersin yeni rapor istemedi atandığınız kurumdan bilgi alınız)
3-Sabıkasının olmadığına dair yazılı beyan (sabıka kaydı) Şuan e devletten alınabiliyor. İsteyen Adliye cumhuriyet savcılığından alabilir.
4-Askerlik Terhis belgesi (askerlik yapan erkek adaylar için) Yada muaf olduğunuza dair belge
5-Mal bildirim beyannamesi ( MERSİN - TOROSLAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ) Bu linkte mevcut.. Alıp dolduracaksınız zarfa koyup teslim edeceksiniz..
6-Nufüs cüzdanı fotokopisi (Başuvuru esnasında asli ibraz edilecektir.)
7-İkametgah belgesi (Muhtarlıktan veya nufüs müdürlüğünden alınabilir.)
8-3adet vesikalık fotoğraf..

ilker bey benim raporum 2009 yılında almıştım 2022 maaşı için %80 derecem çalıştırılamayacagı kısmı boş bi sorun olurmu kabul ederlermi kabul etmezlerse yeniden rapor almak için süre veriyorlarmı

Bende meb hizm atandim raporum surekli ince el becerisi gerektiren islerde ve tam gorme gerektiren islerde calistirilamaz diyor durum ne olur yeni rapor istenirmi yada ne is verilir bana yardimci olurmusunuz.

Bilgilendirme için teşekkürler officer, sonuçlar açıklandığında evraklar için il MEM aradığımda ad soyad ve telefon numaramı aldılar biz sizi arayacağız dediler. Hangi evraklar gerekiyor diye ısrar edince telefondaki memur foto, mal bildirim ve ikamet harici sizin verdiğiniz bilgileri verdiler. Bu aşamada onların aramasını mı beklemeli yoksa hemen gidip kurumdan mı bilgi almalıyız.

Bugün bursa MEB sen evrak listesi aldim diploma sabika kaydi nüfus sureti 3 resim rapor başkada yok

ben aradım il milli egitimi dedim 2009 yılında rapor almıştım dedim kabul olurmu dedim sürekliyse olur dediler

Bana asillarini getir fotokopi ceker asli gibidir yazariz dediler

Belge teslim ederken muhakkak asıl belgeler yanınız da olsun arkadaşlar. Bugün il mem de arkadaşım ile görüştüm elinizdeki rapor sürekli ise yeni rapor almanıza gerek yok dendi.

meb atandım bundan sonraki süreç nedir ?

15 gün içinde istenilen belgelerin teslim edilmesi şimdi mi geçerli yoksa meb vereceği belli bir tarih aralığı varmı ?

ilker bey ben 2022 maaşı için almıştım raporumu aslını vakfa vermiştik fotokopisi var hastaneden aslı gibidir diye kaşeli kabul olurmu bilgi verrsen sevinirim

Ben yukarda bir soru sordum bana hangi isleri verrirler diye ama bir admin cevaplamadi...

Paranoya nın yaşadığı sorunu yaşıyorum. Vergi indiriminden yararlanmak için hastaneye müracaat etmiştim. Fakat Raporun aslını vermediler. Rapor Ankaraya gönderilecek dediler. Bende raporun aslı gibidir fotokopisini imzalattırıp kaşelettim. Acaba İl Mem istenilecek evraklar arasında bunu kabul edermi yoksa yeni rapormu alacağım.

ben bu gün Kastamonu MEB i aradım..henüz bize bi bilgi gelmedi biz sizi ararız dediler..ben malulen emekliyim ...böbrek naklinden ..acaba sorun olurmu..?

belgeleri elden teslim etmek şart mı ? ben Ankara'dayım Ordu'ya gidip evrakları teslim edip dönmekten ise atamam gerçekleştiği zaman gitsem yani evrakları hangı yollar ile teslim edebiliriz M.E.B ' e ?;

atama yapılması için önce evraklarının gitmesi gerek.

@Arrest elden verilmesi şartmış, bugün sordum.

Diploma, rapor, nüfus cüzdanı asılları olduğunda fotokopilerini onlar alıyormuş. vesikalık ve sabıka kaydı da tamam olması gerekiyor. Rapor eski tarihi kabul edeceklermiş, sorun olursa yeni rapor için ek süre vereceklermiş. Şimdilik aldığım bilgiler bu kadar.

MEB İstenecek belgeleri buradan takip edebilirsiniz..

Benim raporum surekli ama istihtam kismi isaretli degil sorun olur mu acaba officer

Üst Alt