2010 yılında engelli kardorunda MEB e atandım tarafınzıdan istenecek belgeler şunlar olacaktır. Zaten tarafınıza yazılı olarak bu belgeleri hazırlayıp xx/xx/2015 tarihine kadar kurumumuza teslim edin diye posta gelecektir. O posta gelmeden ben size biraz bilgi vereyim MEB çalışanı olarak..Şimdiden hazırlayın belgelerinizi..
1-Öğrenim durumu gösterir belge Diploma aslı ve Fotokopisi
2-Sağlık Kurulu Raporu (o zaman bazı il MEM ler yeni rapor talep etmişti. Mersin yeni rapor istemedi atandığınız kurumdan bilgi alınız)
3-Sabıkasının olmadığına dair yazılı beyan (sabıka kaydı) Şuan e devletten alınabiliyor. İsteyen Adliye cumhuriyet savcılığından alabilir.
4-Askerlik Terhis belgesi (askerlik yapan erkek adaylar için) Yada muaf olduğunuza dair belge
5-Mal bildirim beyannamesi ( MERSİN - TOROSLAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ) Bu linkte mevcut.. Alıp dolduracaksınız zarfa koyup teslim edeceksiniz..
6-Nufüs cüzdanı fotokopisi (Başuvuru esnasında asli ibraz edilecektir.)
7-İkametgah belgesi (Muhtarlıktan veya nufüs müdürlüğünden alınabilir.)
8-3adet vesikalık fotoğraf..
1-Öğrenim durumu gösterir belge Diploma aslı ve Fotokopisi
2-Sağlık Kurulu Raporu (o zaman bazı il MEM ler yeni rapor talep etmişti. Mersin yeni rapor istemedi atandığınız kurumdan bilgi alınız)
3-Sabıkasının olmadığına dair yazılı beyan (sabıka kaydı) Şuan e devletten alınabiliyor. İsteyen Adliye cumhuriyet savcılığından alabilir.
4-Askerlik Terhis belgesi (askerlik yapan erkek adaylar için) Yada muaf olduğunuza dair belge
5-Mal bildirim beyannamesi ( MERSİN - TOROSLAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ) Bu linkte mevcut.. Alıp dolduracaksınız zarfa koyup teslim edeceksiniz..
6-Nufüs cüzdanı fotokopisi (Başuvuru esnasında asli ibraz edilecektir.)
7-İkametgah belgesi (Muhtarlıktan veya nufüs müdürlüğünden alınabilir.)
8-3adet vesikalık fotoğraf..