Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manik atakta sadece psikotik sorunlar yaşanır mı?

anonymous

Aktif Üye
Konular
375
Reaksiyonlar
532
Manik atakta sadece psikotik sorunlar yaşanır mı? Halisünasyon ve ses duymak gibi. Birde çok fırlama oldum. Hazır cevaplaştım. Normalde sessiz, kendi halinde olan birisiyim.

Psikotik mani olabiliyor. Eğer teşhisiniz şizofreni ya da psikozsa ve manik atak geçiriyorsanız bu şizoaffektif olarak adlandırılıyor.

3 gündür hayal ile gerçeği ayırt edemiyorum. umarım geçer.

@anonymous, Psikiyatri de hastalıklar 2' ye ayrilir. Nevrotik ve psikotik diye Allah tan benim şansım var benim ki nevrotik.Arada düşünce de bozukluk olsa da sadece bunu kaygı diye algılıyorum.Bu benim için yeterli...

@Anti PSİKİYATRİ, gittiğim özel klinikteki doktorum sen şizoaffektifsin demişti. Bir daha konusu açılmadı. Manik atak dışında da psikotik sorunlarım oluyor. Devlet hastanesindeki bir doktora bu konudan bahsettim. Bana kızdı. Sen apaçık bipolarsın dedi. Ama bağırarak. Sonra o doktora bir daha gitmedim. Şimdi başka bir doktora gidiyorum. Daha anlayışlı ve genç olmasına rağmen çok deneyimli bir yaklaşım sunuyor.

@osmangazi, psikotikli mani geçirdim 2025 ocak o bahsettğin teşhis almadım hem organik olmayan pskikoz ve bipolar teşhisi girdiler

@Anti PSİKİYATRİ, psikotik hastalarda da nevrotik belirtiler görülüyor

@Luci, özel klinikteki doktora bir kaç defa sorunlarımi anlattım seninki geçici psikoz dedi.Bir kaç yıl ilaç kullandıktan sonra sende kaygı bozukluğu var dedi doktor buda geçer dedi ve dediği oldu.

@Anti PSİKİYATRİ, tanı konulduysa ve geçici de dediyse gene de sorun yaratır, ilaçları vs bıraktın mı? Bir de geçiçi psikozu hangi ayda söyledi

@Luci, depakin yazılabilmesi için bipolar teşhisi konulmak zorunda. Bu gibi durumlarda sizin dediğiniz gibi ilerde karşısına bir sorun olarak yansıyabilir.

Üst Alt