Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Manik atakta sadece psikotik sorunlar yaşanır mı? Halisünasyon ve ses duymak gibi. Birde çok fırlama oldum. Hazır cevaplaştım. Normalde sessiz, kendi halinde olan birisiyim.
@anonymous, Psikiyatri de hastalıklar 2' ye ayrilir. Nevrotik ve psikotik diye Allah tan benim şansım var benim ki nevrotik.Arada düşünce de bozukluk olsa da sadece bunu kaygı diye algılıyorum.Bu benim için yeterli...
@Anti PSİKİYATRİ, gittiğim özel klinikteki doktorum sen şizoaffektifsin demişti. Bir daha konusu açılmadı. Manik atak dışında da psikotik sorunlarım oluyor. Devlet hastanesindeki bir doktora bu konudan bahsettim. Bana kızdı. Sen apaçık bipolarsın dedi. Ama bağırarak. Sonra o doktora bir daha gitmedim. Şimdi başka bir doktora gidiyorum. Daha anlayışlı ve genç olmasına rağmen çok deneyimli bir yaklaşım sunuyor.
@Luci, özel klinikteki doktora bir kaç defa sorunlarımi anlattım seninki geçici psikoz dedi.Bir kaç yıl ilaç kullandıktan sonra sende kaygı bozukluğu var dedi doktor buda geçer dedi ve dediği oldu.
@Luci, depakin yazılabilmesi için bipolar teşhisi konulmak zorunda. Bu gibi durumlarda sizin dediğiniz gibi ilerde karşısına bir sorun olarak yansıyabilir.