Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorular ekpss kıvamında oldukca iyi matematik cok fazla kasılmamış zaten ekpss dede büyük ihtimal bu tarz cıkar fazla kasmazlar ygs sınavında bile okadar cok kasıntı değildi emeklerin için sağol.
Yeni deneme sınavını istek doğrultusunda yollayabilirim. Bu aralar yoğunum sayfaya çok giremiyorum. Haliyle 20 - 25 kadar öğrencim var onlarla ekpss çalışıyoruz zaman az kaldığı için mazur görün.
Bu arada Muhendis3232 kardeşim senin netleri ve puanı hesapladım. Toplamda GY : 30 sorudan 24 net GK : 30 sorudan 22.50 net Toplam Netin : 46,50 net ve EKPSS puan hesaplama ile alacağın puan : 91.54712 Lakin biliyorsun ki bu lise denemesiydi sen koskoca Mühendissin Tebrikler.
teşekkür ederim hocam burda acele ettim 30 dk da bitirdim sınavda 80 dk sürem olacak yavaş yavaş yaparım devamını bekleriz kolay gelsin..bu arada 23,soru b olur meclis 4 yıllığına seçilir!!
Bu konuyu değerlendirebiliriz ama bunun için Moderetör arkadaşların bir sistem ayarlaması lazım ya da var ise bizleri yönlendirmeleri lazım. Günlük 1 saat kadar ders çalıştırabilirim. Her dersten konu anlatabilirim .
mühendis böyle iyi oluyor sınava girmiş gibi süreli çalışıyoruz ve sonuç 2 gün sonra en azından sınav stresi sınav heyacanı gidiyor cvplar sonra vermesi iyi olur paşa hocamdan allah razı olsun emegine saglık..