Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise Dengi EKPSS deneme sınavı sorular-cevaplar

Teşekkür inşallah :)
Herkese başarılar birbirimizi bilgilendirmeye paylaşımlara devam lütfen

sınav örnek soruları

arkadaşlar hoca rumuzlu birinin paylaştığı örnek sorular olan dosya vardı şimdi bulamıyorum yardımcı olurmusunuz tşk ederim

EKPSS 2014 sınavı soru cevap var mı?

Arkadaşlar 2014 EKPSS Sınavı için soru cevap bilen hazırlayan varsa paylaşabilirmi ?

Bu soruyu çözebilecek biri var mı? Seçeneklerden çözüyorum ama formül olarak nasıl onu merak ediyorum.
Bir işçi bir işi 30 günde bitiriyor. Günde 2 saat az çalışırsa 40 günde bitiriyor.Başlangıçta bu işçi günde kaç saat çalışıyordu ?

mssql;

şimdi şöle diyelim .

işçi günde x saat çalışssın

1.işçi 30 günde 30.x kadar çalışır

2.işçi 40 günde 40.(x-2) kadar çalışır ay sonunda bunların yaptıgı iş eşit olucagından sayılarda eşit olur

30x=40(x-2) dağıtırsak 30x=40x-80 buradan x=8 olarak bulunur ee biz zaten ilk işe x demiştik cevap 8 .

Son düzenleme:
Ön lisanstan girecek olsam da bende çözdüm denemeleri çok teşekkür ediyorum

soruları goremıyorum hocam acılmıyo kaldırdınız mı

Mühendis banada gönderiirmisin soruları osym sayfasından indirmeye çaliştım ama sorulardan 10 varsa 2 görünüyor herhalde iş güzarlık yapıp dısardan alınsın diye yapmıslar varsa sorular alabilirmiyim

Ekpss Deneme Sınavlarına Nasıl Ulaşabilirim?

Selamun aleyküm internette lise denginde deneme sınavı ve cevapları bulabileceğim bir yer var mı

arkadaşlar ben linke tıklıyorum facebook sayfama gidiyor.link virüslü mü ?

arkadaşlar ilk deneme yi atıp kaldırmış 2 deneme de link virüslü direk facebbok sayfamı ve twittir sayfamı açıyor.

Lise denginde Ekpss deneme sınavı

Selamun aleyküm. İnternet üzerinden ya da sizde varsa lise denginde ekpss deneme sınavı var mı ?

Hadi soru cevap yapalım :)

İlk olarak ben yazacağım için ben başlıyorum :)
Sorumu cevaplayan soru sorsun her dersten sorular olabilir ayrıca kafa karıştıran sorularımızı da paylaşalım diyorum :)

Kolay bir soruyla başlıyorum :)

** Yeniçeriler ilk kez hangi padişah döneminde siyasal güçlerini kullanarak iktidarı belirlemişlerdir?

* II. Beyazıt
* I. Selim
* I. Süleyman
* II. Selim
* II. Mehmet

Son düzenleme:
bizde bir deneme yapmak ısterdık sorular nerde ..cevapları bıle verılmiş anlamadım..

Ahmet kanuni esasi

pasini soru soruyoruz cevaplayan tekrar soru soruyor bir soru bir cevap yani deneme değil konuyu yeni açtım ama buraya attılar :)
esra belli bir saat yok ya istiyorum ki sürekli soru cevap paylaşılsın ama başlıktan dolayı sanırım pek talep yok :)

yeni soru

Osmanlı devletinin ikinci kurucusu olarak bilinen kişi kimdir?

anladım böyle kımse ugraşmaz kardeş.ama genede sagol...paylaşım için...

Üst Alt