Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
3. atama olmayacagı için siirt bile yazdım 83 puanımla umarım hayırlısı olur
Peki sizce ankara 10 kişi atanacak bir tercihmi daha küçük il 1 kişi atanacak bir tercihmi mantıklı olandır?benstery
Şimdi 1500 öğretmen alımında 1000 kişinin atanacağını düşüncek bile bu aşağı çeker, Tercihlerde de 70 alan bir kişi dediğiniz gibi 1-3 kişi alan yeri özellikle de Ankara, İstanbul, İzmir vs gibi yeri tercih ederse atanma şansı çok çok düşük olur. Demek istediğim bu. Yoksa bir önceki sınavın son atamasında lisanstan 68-69 gibi puanı olan biri yanılmıyorsam Tekirdağ tarafına atanıp 70-75 civarı alanlardan açıkta kalanlar vardı bu forumda.
78 puanla balıkesir ve doğu illerini tercih ettim. Fakat meb olduğu için herkesin tercih ettiğini duyuyorum umarım kazanabilirim77 puanla hep batı illerini işaretledim (izmir, balıkesir,bursa, denizli, aydın...) 30 tercihten en az 9 lu kadroları seçtim ve bir kısmı 10 lu 12 li kadrolar... Tercihlerimde toplamda 290 kadro oluyor. Burada benden yüksek puan alıp umutsuzluğa düşen arkadaşlara rağmen ben yinede atanabileceğimden umutluyum.
78 puanla balıkesir ve doğu illerini tercih ettim. Fakat meb olduğu için herkesin tercih ettiğini duyuyorum umarım kazanabilirim